Paris Hilton se baš potrudila da je ne primete, ali uzalud: Stavila crnu periku, samo da bi ovo mogla da uradi na miru! (FOTO)

25.12.2023

07:45

0

Zakleta plavuša mnoge je ovime na trenutak omela

Paris Hilton se baš potrudila da je ne primete, ali uzalud: Stavila crnu periku, samo da bi ovo mogla da uradi na miru! (FOTO)
Copyright Profimedia

Bogata naslednica Paris Hilton prošle godine se ostvarila u ulozi majke, te je za nju ovaj Božić poseban jer će ga proslaviti sa sinom Feniksom i suprugom Karterom Reumom. 

Kako bi obavila božićnu kupovinu, Paris je otišla u šoping do tržnog centra, ali da bi izbegla radoznale fanove stavila je dugu crnu periku. Međutim, uprkos tome što je zakleta plavuša pokušala da prođe neprimećeno, paparaci su je prepoznali, te su slike isplivale. 

Podsetimo, sina Feniksa je dobila uz pomoć surogat majke jer se i dalje bori sa PTSP (posttraumatski stresni poremećaj). 

- Kad odem kod lekara iz bilo kog razloga, imam napad panike, ne mogu da dišem... Prosto, znala sam da to ne bi bilo zdravo ni za mene ni za dete, koje bi raslo u telu nekoga ko oseća toliku anksioznost - rekla je za Romper. 

Nakon objavljivanja slika sina Feniksa susrela se i sa nekim uvredljivim komentarima. Tačnije, neki korisnici su spekulisali o tome da on ima preveliku glavu, te da je možda reč o nekom poremećaju. 

- Postoje neki bolesni ljudi na ovom svetu. Moj anđeo je savršeno zdrav. I da, naravno da je bio kod lekara, on samo ima veliki mozak - odgovorila im je na TikToku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike