"Lepše su od mene": Slađana Tomašević pokazala sestre bliznakinje, a na jedan komentar je morala da odgovori (FOTO)

24.12.2023

14:59

0

Zluradi komentari moraju uvek da postoje

"Lepše su od mene": Slađana Tomašević pokazala sestre bliznakinje, a na jedan komentar je morala da odgovori (FOTO)
Slađana Tomašević - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Voditeljka RTS-a Slađana Tomašević važi za jednu od najlepših na domaćim televizijama. Naime, iako gazi četerdesete, Slađana je sačuvala mladolik izgled i vitku figuru. 

Malo je poznato da ona ima sestre koje su bliznakinje, a nedavno je podelila sliku sa njima, te se može primetiti da su podjednako lepe. 

Međutim, čak i ovim povodom morao je da se pojavi neki negtivan komentar. 

- Kome je to važno osim mojoj porodici, mojim prijateljima i meni? Imam sestre bliznakinje, skoro sam zakačila neku zajedničku sliku na Instagramu na kojoj smo nas tri i onda sam videla komentar ispod, mislim ne čitam komentare, to sam odavno naučila zato što sam ukapirala da nažalost u poslednjih nekoliko godina ako nemaš hejtere u ovoj zemlji, ti ne postojiš. Pročitam jedan komentar, neko mi piše: "Lepše su od tebe". Ja sam lajkovala i kažem "jesu". Pa da, to su moje sestre i lepše su od mene. Ja nikada nisam ni rekla da sam ja lepa - rekla je Slađana na RTV1.

Instagram printscreen/sladjana.tomasevic
 

Podsetimo, dugo se komentarisao njen preplanuli ten, te su neki mislili da Slađana dosta vremena provodi po solarijumima, što je ona demantovala. 

- Ja uopšte nemam preplanuli ten, to je studijska šminka na licu, pogledaj moje noge i moje ruke, ja u solarijum ne ulazim uopšte, čak se čuvam leti, mene sunce hoće, dovoljno je da budem u vodi, to je činjenica, ali pošto znam da to nije dobro za ekran, vrlo vodim računa i onda se sklanjam, inače neko sunčanje preterano to ne - otkrila je za 24sedam. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike