Voditeljka RTS-a raskinula veridbu posle pet godina, sada je ponovo zaljubljena: Dala sam srce na dlanu

05.04.2022

08:59

2

Slađana kaže da je uvek sretala samo muškace džentlmene i da niko od njih nije prešao granicu dobrog ukusa

Voditeljka RTS-a raskinula veridbu posle pet godina, sada je ponovo zaljubljena: Dala sam srce na dlanu
Slađana Tomašević - Copyright Instagram printscreen/sladjana.tomasevic

Voditeljka „Beogradske hronike“ Slađana Tomašević važi za smernu damu koja mami uzdahe muškaraca, ali se na njih ne obazire jer je zauzeta.

Iako je raskinula veridu posle pet godina, Slađana je ponovo srećno zaljubljena. Važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki, te je nesumnjivo da ima udvarače.

- E, sada ste me nasmejali, sve je pitanje vašeg odnosa i stava. Uvek morate da date signal ili “dozvolu”. Muškaci su i dalje džentlmeni i niko ne prelazi granicu dobrog ukusa. Bar je to moje iskustvo. Stvarno, mislim da je sve to do nas žena - kaže ona i otkriva da ima partnera kraj sebe. 

 

 

- Postoji, ali nije ga „ukrao”, sama sam ga dala i to „na dlanu”.

Iako ima karijeru dugu skoro dve decenije, ona otkriva da li posle toliko godina rada na televiziji, postoji neka vrsta treme tokom vođenja emisije?

- Ne umem da definišem taj osećaj. Ne mogu da kažem da je to trema, ali to je neki neobičan osećaj, koji uglavnom mogu da razumeju oni koji se bave ovim poslom. Kada čujete špicu i upali se ona crvena lampica na kameri, sve dok taj neobjašnjiv osećaj postoji i deluje, radiću ovaj posao - kaže ona i otkriva da li sebe gleda u emisijama.

 

 

- Uglavnom ne. Uvek tražim sebi mane. Razmišljam kako sam trebala ovako ili onako, nije dobro ovo ili ono, čak ne znam ni da li sam realna. Smeta mi i moj glas. Neke razgovore moram zbog sebe da čujem. Da bih bila sigurna kako je to bilo u izlazu - kazala je Slađana za „Blic”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike