"Jedino je Saša Popović znao kroz šta prolazim": Dragana Katić prodavala zlato zbog finansijskih problema

11.12.2023

15:14

0

Progovorila i o odnosu sa prvom ženom bivšeg supruga

"Jedino je Saša Popović znao kroz šta prolazim": Dragana Katić prodavala zlato zbog finansijskih problema
Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Dragana Katić prisetila se teškog perioda kada je saznala za tešku dijagnozu svoje majke i to na isti datuma kada je njen otac imao moždani udar. 

Poznato je da je samohrana majka dvojice sinova, a oni su se u tom trenutku spremali za prijemni ispit, te je Dragana bila rastrzana između mnogo strana zbog čega je morala da poseti neurospsihijatra. 

- Prvo sam otišla kod neuropsihijatra, rekla svoju situaciju i rekla da nemam vremena za terapiju. Želim, jer sam pre toga već imala iskustvo i znam šta terapija čini, ali nemam vremena. Moram inastant rešenje da dobijem, zato što imam maminu kuću, imam svoju kuću, decu koja se nalaze na prekretnici, isključivo su zacrtali koje gimnazije žele da upišu, znači treba da mi se uvede lek. I tada sam, na svu sreću, naišla na razumevanje. Dobila sam lek koji sam godinu dana uzimala, ali to proleće je onako bilo prilično izazovno. Znači, to su bile hemioterapije pre podne, po podne sam snimala dva Grand šoa, znao je samo Saša Popović. Njemu sam rekla - rekla je Dragana i dodala da je pored stresa tada nailazila i na finansijske probleme. 

ATAImages/ A.A.
 

S obzirom na to da je istovremeno morala da plaća lečenje svoje majke i maturske troškove sinova, naišla je na rešenje koje joj je privremeno pomoglo da "pokrije rupe". 

- Ja sam u tom trenutku, normalno sve sam radila, za ovo niko nije znao. Za ovo su znali isključivo nekolio mojih najbližih prijatelja koji su mi uskakali kada mi je bilo potrebno. Dolazi matura, i ja bukvalno to nikad neću zaboraviti, čovek mora da prati te znakove pored puta, ja palim lapotop ujutru da pročitam vesti i ovako link-reklama otkup zlata. Ja kažem ko to otkupljuje zlato. Nikad mi nije palo na pamet da postoji to. Krenula sam da se raspitujem. Tog dana je trebalo da idem na Bežanijsku kosu i da snimim reklamu, prođem kolima pored zlatara, uzmem iz nesesera prvi komad na koji sam naišla i odem tamo i kažem "koliko vi to otkupljujete?". Kad je on meni rekao cifru, za mene je u tom trenutku rešeno moje sve, jer sam imala problem. Zaista nisam u tom trenutku mogla, a nisam ni želela ni od koga da tražim, jer sam smatrala da ja treba da obezbedim svojoj deci, da odu na maturu i na ekskurziju i da odu u odelima i garderobi koju oni žele. Kad je on meni rekao, ja sam samo "aha, vraćam se za pola sata", otišla do Bežanijske kose, završila sve, odnela to zlato, prodala i sutradan rekla deci da idemo. I oni su pitali "mama, je l si uspela da se snađeš?", zato što sam ja delila sve sa njima, oni su znali i kad mi je pun i prazan novčanik i kad imam i kad nemam, i kad mi je teško i kad mi je lako - dodala je Dragana.

Ona je istakla da koliko god joj je ovaj period bio izazovan, isto toliko joj je pomogao da stvari vidi pravim očima i shvati ko su joj pravi prijatelji i podrška. 

Otac njenih sinova preminuo je pre nekoliko godina, a malo je poznato da je bio u kontaktu sa naslednicima. 

- Bilo je dovoljno odnosa do trenutka dok on nije doživeo jednu saobraćajnu nezgodu koja ga je prosto omela da nije mogao potpuno normalno da funkcioniše do kraja života, ali oni su i tada bili u kontaktu sa njim, posećivali ga, jednostavno postojao je kontakt. Koliko je on mogao u tom kontaktu da učestvuje - ispričala je Dragana.

Instagram printscreen/dragana_katic
 

Zanimljivo je da je u odličnim odnosima bila i sa njegovom prvom ženom sa kojom je imao ćerku. Rezultat njihovog dobrog odnosa su bliskost Draganinih sinova sa starijom sestrom. 

- Mi smo bili uvek u jako dobrim porodičnim odnosima. Njegova bivša žena, njegova prva žena sa kojom je imao ćerku, njihova sestra, koja je 6 godina starija od njih, mi smo od prvog trenutka bile u kontaktu. Mi smo čak i kad je on doživeo nesreću, moj otac, njena majka, ja, mi smo bili tu šta god da je trebalo. Moram priznati, ona je bila ta koja je odmah insistirala na tome i odmah prišla meni i rekla ja sam majka njihove sestre, ja želim da oni imaju taj kontakt. Tad kad se to desilo bilo je iznenada, prva osoba koju sam ja obavestila kada su meni javili je bila ona. Ona je odmah otišla, jer sam ja tog dana, naravno, kao i uvek kad se meni nešto u životu desilo, imala snimanje. Ali sam otišla, da ona je otišla prva, i popodne sam otišla, tamo su me sačekali jer sam morala sa njom da završim neke stvari ali prosto smo se prepoznale od prvog trenutka njihovog života - rekla je ona za Skandal. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike