Jedna sestra se udala za Veljka, a druga za Mirka: Najstarija Nataša je bila u dugoj vezi, a evo šta joj se sada dešava u ljubavi (FOTO)

23.12.2023

12:28

0

Spajali su je i sa sinom naše pevačice

Jedna sestra se udala za Veljka, a druga za Mirka: Najstarija Nataša je bila u dugoj vezi, a evo šta joj se sada dešava u ljubavi (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Sestre Rodić dospele su u centar pažnje, kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a nedugo zatim i najmlađa Bojana za Mirka Šijana. Njih dve danas vode porodične živote i obe imaju po dva sina koji posebno vezani za najstariju tetku, Natašu

Ona je vrlo popularna na društvenim mrežama, gde je prati preko 35 hiljada ljudi i gde redovno objavljuje detalje iz svog privatnog života. 

Svojevremeno se na njenim objavama nalazio i Matija Bojović iz Crne Gore sa kojim je Nataša bila pet godina u vezi, a sada je i zvanično potvrdila da je sama. 

Instagram printscreen/miss.rodic
 

Naime, na Instagramu je odgovorila na pitanja poput omiljene boje, životinje, visine, ali i emotivnog statusa na koje je kratko napisala "single". 

Podsetimo, svojevremeno se nagađalo da je sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovan, u vezi sa Natašom, ali ovo nikada nisu potvrdili. 

Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Za Natašu imam samo lepe reči, sve reči hvale imam za nju. Sestre su joj takođe perfektne. Ona radi na pijaci. Ko bi radio, a da može da ima sve od roditelja? Pošto ja radim, a moji roditelji su to što jesu, tako gledam i nju. Ona je jako dobar čovek, dobra devojka za prijateljstvo i za nešto više - rekao je Pejić tada, a priču su podgrejale slike zajedničke slike iz vile Goce Božinovske u Surčinu, kao i misteriozne fotografije koje je Nataša objavljivala, a na kojima se drži za ruku sa muškarcem. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike