Od čega živi najstarija sestra Rodić? Nataša pored porodičnog, ima i sopstveni biznis!

20.12.2023

15:45

0

Ovome je veoma posvećena

Od čega živi najstarija sestra Rodić? Nataša pored porodičnog, ima i sopstveni biznis!
Nataša Rodić - Copyright Instagram screenshot / miss.rodic

Nataša Rodić, starija sestra Bojane Šijan i Bogdane Ražnatović, gde god da se pojavi - privlači ogromnu pažnju javnosti. Jedina je, najpre, neudata Rodićeva - za razliku od Bogdane, koja je sudbonosno „da" izgovorila Veljku Ražnatoviću, te Bojane, supruge Mirka Šijana.

Ona svoj ljubavni život mahom skriva od znatiželjnih pogleda; jedno vreme je delila onlajn fotografije s dugogodišnjim dečkom Matijom Bojovićem iz Crne Gore, međutim, prenose dalje mediji, to je u poslednje vreme utihnulo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

Sa druge strane, često putuje, izlazi, svoju je liniju dovela do savršenstva, a pored porodičnog biznisa u Titelu, ima i sopstveni kom je veoma posvećena.

U pitanju je restoran brze hrane koji je, prema daljim napisima, otvorila nadomak Beograda. Veruje se da iz tog razloga ima velike prihode.

Podsetimo, Nataša je mnoge očarala i svojim stajlingom pojavivši se kod Cece Ražnatović, koja je bila proslavljala Nikoljdan u krugu najmilijih.

Bojana Šijan i Nataša Rodić, Instagram screenshot / bojana_sijan
 

Pored nje, kod pevačice su došle i njene sestre s izabranicima, njeni roditelji, kao i još brojne poznate ličnosti iz raznih sfera. Anastasija Ražnatović doputovala je sama iz Sevilje zbog slave. Njenog supruga Nemanju Gudelja poslovne obaveze sprečile su da im se pridruži.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike