Katarina Živković kupuje jelke kod Kineza, a evo šta joj fali u Novoj godini: Onda će praznici imati poseban značaj za mene!

22.12.2023

20:33

0

Ovo su njene želje

Katarina Živković kupuje jelke kod Kineza, a evo šta joj fali u Novoj godini: Onda će praznici imati poseban značaj za mene!
Katarina Živković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Živković nije veliki fan novogodišnjih praznika, a kada je dekoracija u pitanju, jelke kupuje u kineskoj robnoj kući.

- Prošle godine nisam kitila jelku jer uopšte tih dana nisam bila u Beogradu. Radila sam non-stop i bila van Srbije. Ove godine ne mogu da obećam, ali potrudiću se bar neku malu ili mini da postavim, čisto da obeležim - rekla je Kaća na početku i dodala:

-  Kupujem veštačke jelke, imam jednu već par godina. Ne mogu da se setim, verovatno sam je kupila kod Kineza.

ATA Images
Katarina Živković

 

Praznici će biti posebniji za nju tek kada bude osnovala porodicu.

- Najiskrenije ću reći da me sada ne ispunjavaju toliko, ali mislim da ću biti presrećna i da će mi to značiti onoga dana kada se budem udala, imala svoju decu i porodicu. Onda će i ta Nova godina, i kićenje, i svi ti praznici imati poseban značaj za mene. Sada sam non-stop na putu, radim, uvek sam negde van kuće i jednostavno i ne osetim taj praznični duh. Ne verujem u Deda Mraza već verujem u sebe i verujem u sreću - izjavila je Živkovićeva.

(Grand)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike