Sanja Marinković bez zadrške o voditeljkama iz rijalitija: Ne bih ja bila toliko kritična kao Lea Kiš!

08.11.2023

22:06

0

Smatra da svako treba da radi ono što voli

Sanja Marinković bez zadrške o voditeljkama iz rijalitija: Ne bih ja bila toliko kritična kao Lea Kiš!
Sanja Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lea Kiš izrazila je nedavno veliko nezadovoljstvo kao gošća jedne emisije, povodom toga što su mnoge nekadašnje rijaliti zvezde „sele u voditeljske fotelje". Za razliku od nje, međutim, Sanja Marinković - nema ništa protiv i, kako je istakla pojavivši se na jednom prestoničkom događaju, svako treba da radi na sebi, svom razvoju i tačno ono što voli.

- Dobro, one i ne rade na njihovoj televiziji, tako da je vrlo logično da joj nisu koleginice, ako gledamo u tom smislu, televizijskom. Mislim da svako ima pravo da radi ono što voli, da radi na sebi, na svom razvoju... Ne bih ja bila toliko kritična - kazala je Sanja, prenosi „Telegraf", a voditeljka je onda nastavila o tome kako su je pojedinci značajno i iznenadili na tom polju.

- Podržavam sve one koji žele da rade na sebi, pružala sam im podršku i u mojoj emisiji. Naravno da sam ih mnogo kritikovala, bilo je svega, ali mnoge su me prijatno iznenadile. Volim kada su žene vredne, kada rade, kada se bave sobom i to ne može da izađe na loše - izjavila je onda ona.

„Ne može to svako!"

Lea Kiš, Printscreen Grand Magazin TV Grand
 

Lea Kiš je, podsetimo, svojom izjavom svakako podigla prašinu. Ista je brzo završila i na društvenim mrežama, pa umnogome podelila publiku.

- Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni: „Zdravo, koleginice", jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu bilo je da je spavala sa deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja - otkrila je ona svoje mišljenje, pa dodala:

- To je sramotno za našu profesiju, onda imate tabloide koji to podrže i vi posle dve godine pomislite da je moguće da neko bez znanja dobije priliku da nešto predstavlja na ekranu, bilo koja televizija, sa nacionalnom frekvencijom, privatnom, nije bitno bitno je da smo mi sami učinili to da naša profesija više ne postoji i da je televizijski novinar profesija koju može da radi svako - rekla je u emisiji „Ispovest".

Sa druge strane, na istom događaju na kom je Sanja bila zatečena, pojavila se i pevačica Katarina Živković, s kojom je izvesno vreme provela „na ratnoj nozi". Međutim, za Marinkovićevu je to sada davna prošlost.

- To sa Kaćom je stvarno bilo davno i ne bih sad o tome da pričam. Uglavnom sve gošće koje dolaze kod mene u emisiju znaju teme, goste... Trudim se da od svakog gosta izvučem ono najbolje - naglasila je za pomenute medije.

Sanja Marinković, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike