Katarina Živković proživljava pakao zbog hejtera: Dabogda vam se trostruko vratilo

01.07.2023

17:31

0

Pevačica je zbog iznetog stava o vaspitanju dece na meti osuda

Katarina Živković proživljava pakao zbog hejtera: Dabogda vam se trostruko vratilo
Katarina Živković - Copyright ATAImages/Anotnio Ahel

Katarina Živković je zbog stava da treba vratiti stare vaspitne metode kada je u pitanju odgajanje dece, naišla na osude. Brojni korisnici društvenih mreža joj šalju raznorazne uvredljive, ali i preteće poruke, zbog čega je pevačica reagovala burno. 

- Ovo što vi radite i pišete meni i o meni je nasilje. Prvo ne želite da čujete šta govorim, drugo nemate kapacitet da razmete jer ste ograničeni i glupi ko k****. Treće, sve što želite meni dabogda vam se trostruko vratilo stoka jedna pogana i raspala - napisala je pevačica vidno uznemirena i besna. 

Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official
Katarina Živković se suočava sa uvredljivim porukama

Podsetimo, Katarina Živković je nedavno izjavila da je decu teško kontrolisati, te da bi bilo poželjno da se uvedu određene vaspitne metode metode. 

- Mene su tukli kada sam bila mala i ništa mi ne fali! U nekim slučajevima batina je iz raja izašla. Ova vremena su mnogo nezgodna zbog telefona i društvenih mreža, pa je klince teško kontrolisati. Roditelji treba prvo da ih kazne oduzimanjem mobilnih, a ako ni to ne pomaže, onda ih tucite - rekla je Katarina Živković.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike