„Mislim da ću tako da rešim sve probleme!" Katarina Živković nestrpljiva: Jedva čekam da se udam!

20.08.2023

09:50

0

Onaj pravi, kaže, „mora da bude dobar čovek, a sve ostalo su finese"

„Mislim da ću tako da rešim sve probleme!" Katarina Živković nestrpljiva: Jedva čekam da se udam!
Katarina Živković - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Pevačica Katarina Živković nedavno je ispričala kako i ona, kao i njena majka, jedva čeka da izgovori sudbonosno „da". Na pitanje koje to osobine čine njenog „princa na belom konju", izjavila je:

– Meni je najbitnije da je taj neko dobar čovek i to je to, ostalo su finese.

- Što se udaje tiče, samo o tome razmišljam i jedva čekam da se udam. Mislim da ću udajom rešiti sve svoje probleme, a i vama konačno sa rasporeda da skinem pitanje koje mi iz godine u godinu neumorno postavljate – istakla je bila u jednom intervjuu Kaća, prenosi „Grand onlajn", koja se i dan-danas susreće s negativnim komentarima na društvenim mrežama.

Na njih, prema sopstvenom priznanju, ne reaguje preterano, sve dok se ne tiču njenog rodnog grada ili akcenta.

„Jadno mi je to!"

 

 

– Susrećem se, naravno, kao i većina javnih ličnosti; najgori komentar ne postoji, jer ih ne shvatam lično, te ljude koji me vređaju takođe ne poznajem, jer uglavnom pišu sa lažnih profila. Svesna sam sebe i ne stidim se apsolutno ničega što sam u svom životu ili karijeri uradila, šta više ponosna sam na sve do sada što sam postigla. Čudni su mi, da ne kažem jadni, negativni komentari koji su vezani za moj grad odakle dolazim, za moj akcenat, mislim pričamo o gradu, o geografskom području, zašto neko ima uopšte potrebu da vređa i negativno komentariše na osnovu toga odakle ste. Eto, to mi nikada neće biti jasno - objanila je Živkovićeva za pomenute medije pa dodala da vulgarne komentare blokira čim ih ugleda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike