"Odlučili smo da umremo na bini": Bora Čorba otkrio kada je pomišljao da ostavi pevanje, ali i zašto je Bajaga izbačen iz grupe!

22.12.2023

15:47

0

Pevač je do detalja ispričao šta mu se dešavalo u teškim momentima u životu

"Odlučili smo da umremo na bini": Bora Čorba otkrio kada je pomišljao da ostavi pevanje, ali i zašto je Bajaga izbačen iz grupe!
Momčilo Bajagić Bajaga i Bora Đorđević - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Bora Đorđević, svima mnogo poznatiji kao Bora Čorba, godinama je na sceni, a napisao je brojne hitove, kako za svoj bend, tako i za druge kolege. 

Kao i svako, i on je imao teške momente u životu, a jedan od njih bio je kada je odlučio da Momčilo Bajagić Bajaga više neće biti deo "Riblje čorbe".

Bora Đorđević,ATAImages/Antonio Ahel
Bora Đorđević

- Imali smo jednu tešku godinu, bili smo popularni, ali je ona pala. Bajaga je napravio "Instruktore pozitivne geografije" i dogovorili smo se da napravimo pauzu tada. On je otišao na letovanje, a nama je stigla ponuda iz Grčke da sviramo koncerte u jednom hotelu. Rajko je, nažalost, morao da ode iz benda, mi se dogovorili da nastavimo. Zvali smo Bajagu da dođe sa letovanja, on nije hteo da dođe i samim tim više nije bio član grupe. Ali bilo je i vreme da ode jer je sazreo kao autor, izvođač i taj njegov prvi album je prošao sjajno - ispričao je Bora.

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Momčilo Bajagić Bajaga

Još jedan težak momenat za Boru bio je period rata. Tada je pomišljao da mikrofon okači o klin, ali ga je ljubav publike vratila.

- Da, bio je taj jedan krizni momenat kad sam pomislio da ne treba da pevam. Bilo je jako teško devedesetih i taj rat prokletih, nekakva depresija. I zato ta ploča, koja je tada izašla, to je "Labudova pesma". Labud pred kraj najbolje peva, tada jedino i peva. Ljubav naroda je sprečila da to bude kraj i nisam se pokajao. Odlučili smo da umremo na bini, nažalost, Miša Aleksić je otišao prerano - zaključio je Bora.

(Vesti.mk)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike