"Mikrofon je bio loš, a i orkestar!" Branka Sovrlić postala viralna zbog falširanja, sad optužuje organizatore! Amidžić odmah reagovao

21.12.2023

18:04

1

Za 24sedam je govorila o buri koja se podigla zbog njenog pevanja

"Mikrofon je bio loš, a i orkestar!" Branka Sovrlić postala viralna zbog falširanja, sad optužuje organizatore! Amidžić odmah reagovao
Branka Sovrlić, Ognjen Amidžić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Branka Sovrlić je naišla na niz kritika zbog pevanja uživo, nakon gostovanja u "Amidži šouu".

Naime, tviteraši su je ismevali na društvenoj mreži X zbog falširanja u uživo emisiji, a mi smo kontaktirali Branku kako bismo je pitali šta se desilo, i kako ona gleda na celu situaciju.

Pevačica je tada otpevala nekoliko, mahom svojih pesama, a Branka kaže da je uglavnom bio problem zbog orkestra i mikrofona. Na našu konstataciju da se zaista čuje da nije bila uštimovana sa orkestrom, Branka je odgovorila potvrdno.

Printscreen/Youtube/Amig show
Branka Sovrlić

 

- Znate kako, meni su dali mikrofon koji je bio loš, a to se čulo tako kako kažete i zbog lošeg orkestra - rekla je Branka na početku.

Sa Sovrlićevom su tada u emisiji bile i njene koleginice Aleksandra Mladenović, ali i Stanojka Mitrović Ćana, koja je zvučala bolje.

Printscreen/Youtube/Amig show
Stanojka Mitrović Ćana

 

- Orkestar u emisiji je zaista grešio, a Ćana je bolje zvučala jer je imala drugi mikrofon i povela je svoj orkestar. Međutim, sve se čulo jasno kada sam uzela drugi mikrofon i otpevala "Tamburalo momče u tamburu", to je odlično zvučalo - izjavila je Branka za 24sedam.

"Toliko ima mojih tonskih zapisa"

Sovrlićeva je istakla kako je ne dotiču preterano hejt-komentari koji su se pojavili, te istakla da se ona dokazala svojim pevanjem. 

- Mnogo pesama sam otpevala u karijeri, imam toliko tonskih zapisa u Radio Beogradu, meni je žao jer je pitanje šta je od toga sačuvano. Što se tih komentara tiče, pa neka pišu, šta da im radim. Ja ne želim da se tu mnogo upuštam u sukobe, dobra sam žena i imam svoju karijeru - rekla nam je Branka.

RTS printscreen
Branka Sovrlić

 

Stupili smo u kontakt i sa voditeljem pomenute emisije, Ognjenom Amidžićem, koji je rekao da su svi jednaki u njegovoj emisiji.

- Imamo uvek drugačiji orkestar u emisiji, a ovog puta je klavijaturista bio odustan zbog slave pa je došao drugi. Što se Ćane tiče, ona nije dovela svoj orkestar u emisiji, već je imala samo svog klavijaturistu, zato što su pesme koja ona peva specifične i ne ume svaki klavijaturista da ih odsvira. Bilo je generalne probe pred emisiju kao i uvek - ispričao je Ognjen i dodao:

ATAImages/Antonio Ahel
Ognjen Amidžić

 

- Branka je dobra pevačica, istaknuta estradna umetnica, ima svoje hitove i sve pohvale imam za nju. Ne bih komentarisao ničije pevanje, svi u mojoj emisiji imaju iste uslove i uvek je isti protokol. Negativne komentare na mrežama nisam video, i ne bih da pravim sad neku frku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike