Ima vile i stanove, a ovo je dom Branke Sovrlić u Beogradu: Sve je u zlatu gde god da se okrenete, samo dnevna soba ima 100 kvadrata! (FOTO)

03.12.2023

08:45

0

Pevačica ga je uredila po svom ukusu, onako kako je oduvek želela

Ima vile i stanove, a ovo je dom Branke Sovrlić u Beogradu: Sve je u zlatu gde god da se okrenete, samo dnevna soba ima 100 kvadrata! (FOTO)
Branka Sovrlić - Copyright RTS printscreen

Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica na domaćoj estradnoj sceni, pa nije ni čudno što je sa svojim suprugom uspela da obezbedi nekoliko nekretnina. 

Jedna od njih nalazi se u srpskoj prestonici, na Vračaru, a pevačica voli da, kad god može, provodi vreme u njemu. Pre nekoliko godina je govorila da u istoj zgradi ima dva stana, ali sada nije poznato da li je to i dalje slučaj.

No, ono što je sigurno jesta da je salonac koji poseduje uređen baš onako kako je ona želela.

Nekretnina je, naime, podeljena u dva dela - moderniji deo i onaj koji ona više voli, a koji je u stilskom duhu. Samo dnevna soba u ovom Brankinom stanu ima 100 kvadrata, a na sredini se nalazi kamin. 

Ono što prvo upada u oči jeste zlatni stilski nameštaj, koji je i unikatan. 

- Pre dvadesetak godina kad sam se vraćala s nastupa, na aerodromu u Frankfurtu opazio me je čovek koji je u Beogradu otvarao prodavnicu nameštaja. Iako je tu bilo dvadesetak pevača, u meni je prepoznao osobu koja treba da ima unikatni nameštaj i ponudio mi da dođem kod njega u salon da ga pogledam. Odmah mi se svideo. Fotelje i trosed ukrašeni su zlatom, veoma su kvalitetni i jedinstveni. Od njega smo suprug i ja kupili i vitrinu. Ubrzo je počelo bombardovanje, on je zatvorio salon, ali eto, uspeli smo da kupimo deo nameštaja koji i dan danas krasi naš dom - otkrila je Branka svojevremeno.

U drugom delu dnevnog boravka nalazi se takođe stilski nameštaj, ali u nešto mirnijim tonovima, a svuda su lutke, koje Branka voli da skuplja.

Obožava umetničke slike

Očekivano, na plafonima su kristalni lusteri, dok su na zidovima brojne umetničke slike koje je pevačica godinama skupljala. Tu je i pevačicin portret urađen u neobičnoj tehnici.

- Obožavam umetničke slike. Neke su iz antikvarnice, neke sam dobila, a neke i kupila. Imam dosta Kosovkinih slika, zato što je kraljica ruža, a ja volim cveće. Kao devojčica imala sam mnogo lutaka, pa su sada svuda po stanu. One su antikviteti. Toliko sam želela da imam ćerkicu ili sina, ali eto, ostala sam uskraćena za tu ljubav. Međutim, imam brata i njegovu decu gledam kao svoju - govorila je pevačica.

RTS printscreen
Branka Sovrlić

Pevačica pored dnevnog boravka od sto kvadrata ima po dve spavaće sobe, kupatila i terase, ali i tri francuska balkona. Kraj samih ulaznih vrata nalaze se dve unikatne vaze koje je dobila od prijateljice iz Indije.

Inače, pevačica je svojevremeno bila na meti pljačkaša upravo u stanu u Beogradu. Tada su je lopovi napali i udarili pištoljem u glavu, a zahvaljujući policiji oni su uhvaćeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike