Ovo su Ćanin muž Relja i sin Luka! Drugari naslednika dugo nisu znali da mu je mama pevačica, a evo kako je prošao za punoletstvo (FOTO)

10.06.2023

12:20

0

Stanojka Mitrović već i više od dve decenije uživa u bračnom, te porodičnom životu

Ovo su Ćanin muž Relja i sin Luka! Drugari naslednika dugo nisu znali da mu je mama pevačica, a evo kako je prošao za punoletstvo (FOTO)
Stanojka Mitrović Ćana - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Stanojka Mitrović, rođena Bodiroža, a poznatija kao Ćana, udala se za Dragana Mitrovića Relju 20. oktobra 2001, prema njenim biografskim podacima. Godine 2003, istog dana i meseca kada su ovekovečili svoju ljubav, par je dobio sina Luku.

Pevačicina porodica ne ekponira se preterano. Tek na izvesnim veseljima, javnost je bila u prilici da ih upozna. Lukino punoletstvo bilo je jedno od takvih.

Istog dana, inače, pevačica je bila upriličila i slavlje povodom dve decenije braka, što je i „Paparaco lov" tada bio zabeležio.

„Tebi je Ćana mama, što nam nisi rekao?"

– Oni ne vole da se eksponiraju, osim kad baš moraju. Smatraju da je to moj posao, a ne njihov i da je meni mesto pred objektivima. Dugo vremena Lukini drugari nisu znali da mu je mama pevačica. I, jednom prilikom, bili smo kod Lee Kiš, a on je recitovao neku novogodišnju pesmicu i oni su ga videli. Kažu: „Jao, pa tebi je mama Ćana, što nam nisi rekao?“, a on nije hteo da se hvali - objasnila je ona svojevremeno.

Ćana je napomenula i kako joj je naslednik izuzetno skroman, te da za 18. rođendan ništa nije tražio od poklona.

– Kad god bih išla negde na put i pitala ga šta da mu donesem, nikad ništa nije tražio. Eventualno neke patike, ako zna koje bi hteo. Evo sad za punoletsvo, nije tražio ništa. Mi smo čak hteli da prodamo stari auto i kupimo mu novi, „bubu" neku za grad zgodnu, on kaže neće, uzeće ovaj stari da vozi, ne da da ga prodamo - objasnila je bila jednom prilikom za „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike