Otkrivamo ko peva za doček 2024. u Beogradu! Uz hitove ove zvezde svi lude!

21.12.2023

15:46

0

Trgovi širom Srbije obećavaju dobar provod

Otkrivamo ko peva za doček 2024. u Beogradu! Uz hitove ove zvezde svi lude!
Copyright ATAImages/ M.M. Pixabay

Na trgovima u gradovima širom Srbije brojni pevači će nastupiti za doček 2024. godine, a sada je otkriveno i koji pevači će zabavljati Beograđane.

Kako je Milica Todorović objavila na svom Instagram profilu, ona će imati čast da u najluđoj noći zapeva svoje hitove na Trgu Republike, a publiku će zabavljati i Anđela Ignjatović Breskvica. S druge strane, na Sava promenadi biće, takođe, lud provod jer će publiku zabavljati Sara Jo, Frajle i Dejan Petrović.

Instagram screenshot / milicatodorovicofficial
Objava Milice Todorović

Dalje, kako smo saznali, za doček Srpske Nove godine, ispred Skupštine će nastupiti Saša Matić i Tea Tairović.

Iz Skupštine Grada nismo uspeli da dobijemo odgovor na temu dočeka, kao i to da li će još neko nastupati, a ni Milica Todorović se nije oglašavala do objavljivanja ovog teksta. 

Ostali trgovi u Srbiji

Kako je 24sedam već pisao, u mnogim gradovima u Srbiji, 31. decembra će nastupati ove godine i druge zvezde: Aca Lukas, Viki Miljković, Saša Matić, Peđa Jovanović, Partibrejkersi, Miroslav Ilić, Mitar Mirić, Zorica Brunclik, Riblja čorba, Džejla Ramović, "YU grupa"...

ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia
 

Podsetimo, prošle godine su Beograđane zabavljali Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući, Teodora Džehverović i Zera, dok su čelnici Grada za doček 2022. pozvali Jelenu Karleušu, Mariju Šerifović i Saru Jovanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike