Prošetajte kroz vilu Tamare Eklston koju je opljačkao Srbin: Ima 57 soba! Romanov joj odneo stvari u vrednosti od 26 miliona funti!

21.12.2023

12:10

0

Tada su joj odneti dijamanti i nakit

Prošetajte kroz vilu Tamare Eklston koju je opljačkao Srbin: Ima 57 soba! Romanov joj odneo stvari u vrednosti od 26 miliona funti!
Vila Tamare Eklston u Londonu, uhapšeni Ljubomir Romanov - Copyright Milano police Profimedia

Vila Tamare Eklston opljačkana je 2019. godine, a pod sumnjom da je Ljubomir Romanov odneo tada stvari u vrednosti od čak 26 miliona funti, juče je uhapšen u Beogradu.

Sumnja se da je Obrenovčanin sa još pet osoba organizovao niz pljački u Londonu, a target mu je bila i kuća ćerke vlasnika Formule 1, koja se procenjuje na 70 miliona funti.

Ogromna vila u elitnom delu Londona ima čak 57 soba, a svoj dom predstavila je jednom prilikom u emisiji "Tamara's World". Nekretnina je izgrađena na četiri sprata, a ispod zemlje ima još dva. Ona je otkrila da njen suprug, deca i ona koriste samo svoje sobe, kuhinju i dnevni boravak. Kuća u kojoj žive i koja je opljačkana, izgrađena je 1900. godine, a kada je završila dvogodišnje renoviranje 2013. godine, vrednost se udvostručila. 

Profimedia
Vila Tamare Eklston u Londonu

Osim brojnih soba, njihov dom ima i spa centar, a nameštaj je elegantan i klasičan.

Tamara i njena sestra Petra žive luksuzan život, a osim u Engleskoj, manekenka je pazarila nekretnine i u Americi, ali i u drugim delovima Engleske.

Podsetimo, bogata naslednica je ćerka Bernija i Slavice Eklston. Ona je tada 2019. tokom pljačke vile sa suprugom i ćerkom otputovala na odmor u Laponiju. Tom prilikom, lopovi su iz njihovog doma odneli dijamante i nakit i još neke vrednosti u visini od 26 miliona funti.

Njen muž je kasnije izjavio da je ona nakon pljačke u velikom strahu.

 

 

- Užasno mi je teško da gledam koliko je nervozna moja supruga postala nakon svega. Ćerka Sofija takođe sve vreme ispituje hoće li se provalnici vratiti. Besna je zbog toga što su nas pokrali, strah ju je da će se to ponovo dogoditi i tužna je zbog pojedinih komada za koje smo sentimentalno vezani, a koji se više ne mogu vratiti – ispričao je 2021. godine Tamarin suprug.

Opljačkanu vilu u Londonu možete pogledati u video snimku ispod teksta.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike