Ovako je Jovana Jeremić izgledala u detinjstvu: Sa njom je bio pokojni pevač, za koga je posebno vezana! (FOTO)

21.12.2023

00:11

0

Ova uspomena joj je veoma draga

Ovako je Jovana Jeremić izgledala u detinjstvu: Sa njom je bio pokojni pevač, za koga je posebno vezana! (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Jeremić izaziva brojne kontroverze, i kada govori o svojoj prošlosti, a takođe voli da podeli i brojne zanmiljivosti iz života.

 Voditeljka je jednom prilikom pokazala kako je izgledala kao devojčica, objavivši zajedničku fotografiju sa pokojnim Džejem Ramadanovskim.

Printscreen/Instagram/jovanajeremic
Jovana Jeremić, Džej

 

- Neke harizme su se pronašle mnogo davno. Brat po duši. Ciganske duše - napisala je tada voditeljka na Instagramu i stavila emotikone crnog i crvenog srca. Takođe, ovde je istakla Džejev hit "Sunce ljubavi".

Antonio Ahel/ATA Images/TV Pink
Dragan Stanković i Jovana Jeremić

 

Jovana uživa sa 14 godina starijim

Jovana Jeremić je izvesno vreme u vezi sa partnerom koji je 14 godina stariji od nje. U pitanju je Dragan Stanković, vlasnik pekarskog lanca.

- Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: "Jao, vidi šta tamo ima". Ja kažem: "Šta se desilo?". Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znala sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno... Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: "To je to" - rekla je Jovana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike