"Na posao ću dolaziti avionom": Ovako je Jovana Jeremić govorila o svom budućem suprugu

19.12.2023

08:25

0

Njen novi partner se uklapa u ove kriterijume

"Na posao ću dolaziti avionom": Ovako je Jovana Jeremić govorila o svom budućem suprugu
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Jovana Jeremić nedavno je otkrila ko je njen novi dečko, a ni ranije se nije libila da da svoje mišljenje kada je reč o muško-ženskim odnosima. Naime, voditeljka oduvek zna tačno šta želi, a uvek ističe da joj je veoma bitno da je reč o poslovno i finansijski uspešnom čoveku. 

- Ja sada kada tebi pričam o mom drugom mužu i kao da ga vidim, ali njega nema, još ga nisam upoznala, a tačno znam kakav će biti. Ovaj dečko sa kojim sam bila do skoro, ja sam znala da on to nije. Moj drugi muž će biti moćan čovek, on neće biti iz Srbije, našeg je porekla, ali živi u inostranstvu. Ja ću biti sve vreme u avionu, ja to znam, ja ću na posao dolaziti avionom da odradim emisiju. Moj muž će biti poput muža Sandre Meljničenko. On će ili da se bavi naftom ili će imati lanac restorana i kafića, neko će misliti da sam luda, ali to će biti tako - rekla je ona jednom prilikom za Blic. 

Antonio Ahel/ATA Images/TV Pink
 

S obzirom na to da je njen novi partner Dragan Stanković uspešan biznismen, pretpostvalja se da ispunjava sve kriterijume koje je navodila ranije, pa se iz tog razloga svi pitaju da li će Jovana stati na ludi kamen. 

- Mene je s Draganom upoznao Vučićević, mi ga zovemo kum već. Mene su već mediji udali. Dragan Vučićević će biti kum. To je krenulo spontano, sreli smo se na rođendanu Vučićevića. Nas je spojio zapravo Bog, na Božić 2023. Kad je lomio čensicu, on je meni poklonio dukat, tada mi je poželeo večnu ljubav i to se desilo. Izašli smo posle Draganovog rođendana nekoliko puta na večeru i eto... - ispričala je Jovana u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike