Dragan Marinković Maca je upoznao polubrata u bolnici: Život piše romane!

20.12.2023

12:49

0

Njihov susret je označavao sudbinu

Dragan Marinković Maca je upoznao polubrata u bolnici: Život piše romane!
Dragan Marinković Maca - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragan Marinković Maca nije imalo lako detinjstvo, već je govorio sa kakvim problemima se suočavao, ali sada je ispričao neobičnu priču o svom bratu.

Naime, glumac i voditelj ima starijeg brata koga je upoznao, ni manje ni više, nego u bolnici, kada su došli da vide pokojnog oca koji je bio bolestan.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragan Marinković Maca

 

- Imao sam dvanaest godina, a moj brat Saša trideset kada smo se prvi put sreli u bolničkoj sobi u kojoj je naš padre ležao. Neverovatno, ali Saša i ja smo došli u posetu u identičnoj košulji. Da sam tako nešto video na filmu, rekao bih: "Ma daj, nema šanse..." Ali život zaista piše romane. Sale je divan, porodičan čovek i ponosni smo jedan na drugog - istakao je Maca, pa otkrio šokantan detalj o njihovom tati.

- Naš otac je imao samo dvoje dece, a ženio se čak devet puta! S druge strane, ja sam se jednom oženio, a voleo bih da imam čitav fudbalski tim dečurlije - iskren je bio glumac, čiji je otac umro baš u tom peridou, kad je on bio tinejdžer.

ATAImages/ A.A.
Dragan Marinković Maca

 

- Preminuo je kada sam ja imao 13 godina i teško sam sve to podneo. Tog dana kada je umro, mama je došla s posla i rekla mi: "Moram nešto da ti kažem." Odmah sam znao šta se desilo. Žao mi je što nije još poživeo, voleo bih da mogu ponovo da popričam sa njim i čujem neke njegove životne stavove. Svaki trenutak sa njim bio je poseban, padre je bio veliki šmeker - ispričao je Marinković ranije za medije.

Roditelji glumca su se rastali kada je on imao svega godinu dana, a detinjstvo je proveo u Sarajevu sa majkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike