"Srasli smo kroz agoniju gubitka deteta" Maca otvorio dušu o tragedijama koje je prošao sa suprugom Jovanom

25.06.2023

16:52

0

Otkrio koliko je sve uticalo na njihov odnos

"Srasli smo kroz agoniju gubitka deteta" Maca otvorio dušu o tragedijama koje je prošao sa suprugom Jovanom
Dragan Marinković Maca - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Dragan Marinković Maca danas je u jednoj emisiji uživo progovorio o najtežim životnim momentima i odnosu sa suprugom Jovanom.

Naime, supruga poznatog glumca i voditelja pre nekoliko godina imala je spontani pobačaj dok je u trećem mesecu trudnoće nosila trojke. Ovom prilikom prisetio se teškog perioda, pa otkrio sve o odnosu sa članovima porodice, a posebno suprugom.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Dragan Marinković Maca

- Ne priča niko sa mnom u kući, ja sam otac na službenom putu. Stigne se sve, ovo je posao, a porodica i prijatelji je nešto što je tu, što je neminovno. Imam divno stvorenje pored sebe, na početku joj nije bilo baš drago što sam javna ličnost, ali sam joj objasnio da nisam javno dobro. Uvek postoji doza ljubomore i kopka te. Funkcionišemo dobro uglavnom - priča Maca.

"Taj događaj nam nije bio potreban"

Maca je kao javna ličnost shvatio da treba da ukaže na sve posledice kroz koje ljudei prolaze usled gubitka bebe.

- Ljudi se prepoznaju, kad pored nekog spavaš i deliš postelju... Kad sam prošao kroz agoniju gubitka deteta, shvatio sam da treba da kao javna ličnost ukažem na to. Naravno da očvrsneš. Shvatili smo da smo srasli, mada nam taj događaj nije bio potreban. Prepoznaš se u teškim trenucima. Što želim sebi, želim i drugima. Biti roditelj je jedna od najozbiljnijih uloga. Treba znati napraviti čoveka od tog deteta. Ne treba biti samo biološki roditelj, već u pravom smislu roditelj - poručio je Marinković u "Premijera - Vikend specijalu".

ATAImages/ A.A.
Dragan Marinković Maca sa suprugom Jovanom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike