Trudna Bogdana se uparila sa zaovom Anastasijom: Čeka trećeg sina, a ovako pozira u crnom na slavi u vili na Dedinju (FOTO)

20.12.2023

10:11

0

Njena sestra Nataša objavila je zajedničku fotografiju

Trudna Bogdana se uparila sa zaovom Anastasijom: Čeka trećeg sina, a ovako pozira u crnom na slavi u vili na Dedinju (FOTO)
Bogdana Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Porodica Ražnatović juče je proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu, a na slavlju su se našli njihovi brojni prijatelji i porodica. Veljko, Cecin sin, je kao domaćin dočekivao goste, a posebnu pažnju je privukla i njegova supruga Bogdana.

Kao što je poznato, Bogdana je u drugom stanju, te njih dvoje čekaju trećeg sina kome će dati ime Ilijan. Ona je poznata po tome da se ne eksponira previše ni u medijima ni u javnosti, te svaka objava sa njom privuče pažnju.

Tako je njena starija sestra Nataša objavila kratak snimak njih dve, a kako se moglo videti, Bogdana nije skidala osmeh sa lica. 

I ona je, kao i njena zaova Anastasija, blistala u crnom, pa se može slobodno reći da su se uparile, što nije ništa čudno, s obzirom na to da su njih dve dobre drugarice.

Podsetimo, Bogdanina svekrva Ceca Ražnatović je pred okupljenim novinarima istakla da je raduje to što će sledeće godine na slavi biti više Ražnatovića nego što je to juče bio slučaj. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike