Jeremićeva na slavi sa zvezdama na očima! Zaigrala dok joj je Branka Sovrlić pevala na uvce: Tek da čujete šta je o dečku pričala! (FOTO)

19.12.2023

22:55

0

Voditeljka objašnjava kako isprva „Dragan Stanković uopšte nije bio namenjen njoj"...

Jeremićeva na slavi sa zvezdama na očima! Zaigrala dok joj je Branka Sovrlić pevala na uvce: Tek da čujete šta je o dečku pričala! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Zaljubljena voditeljka Jovana Jeremić sa zvezdama na očima pojavila se u slavskom izdanju jedne emisije, pa time privukla ogromnu pažnju kako svog okruženja, tako i javnosti koja ju je pratila putem malih ekrana. U jednom trenutku, voditeljka se bila i baš opustila, pa je zaigrala dok joj je ni manje, ni više nego - Branka Sovrlić pevala i na uvce.

Hit detalji ovog događaja čekaju vas u galeriji koja sledi, a Jovana, dotakavši se i svog 14 godina starijeg izabranika Dragana Stankovića, obelodanila je i kako on isprva uopšte nije bio namenjen njoj. Međutim, preuzela je inicijativu i otad maksimalno uživa u vezi kojom se nedavno pohvalila i na svom Instagramu.

- ...Prvi put sam se udala na Đurđevdan, razvela sam se na prvi dan posta, počela sam da radim na „Pinku" na Vliku Gospojinu i Dragan se uključio u program na Božić - istakla je u „Amidži šouu" Jovana, kojoj je sadašnji momak onda bio poklonio dukat.

- On je iskusan i baš je dobar frajer. Jesam, ja sam odreagovala na njega, prokomentarisala da je zgodan čovek i da dobro iozgleda. Meni generalno muškarci ne privlače pažnju, retko koji mi se dopadne, a privukao me je jer je iskren i ima dobru dušu, po tome smo se poznali - kazala je potom, pa dodala:

„Ako ne znam horoskopski znak, ništa!"

 

 

- Zvala sam ja njega. Mi smo se posle toga sreli kod Dragana J. Vučićevića na rođendanu, primetila sam da je čovek koji jako lepo izgleda i on mi je rekao: „Ja sam onaj koji ti je za Božić poklonio dukat". Otišla sam tada, ništa se nije desilo. Došla sam kod Dragana, dogovarali se, a on je zapravo Dragana namenio nekoj drugog koleginici i on mi kaže: „Hajde da izađeš sa njom, da se vidite", ja sam rekla: „Zovi Stankovića, pitaj ga kada je rođen", jer ja ne idem na sastanak ako ne znam horoskopski znak. On je Lav, kao i moj bivši muž. Ja se ne sprdam... Ja sam preuzela inicijativu i osetila sam potrebu da to uradim. Prvo smo se videli u četvrtak i onda jedan, dva, tri ili četiri puta i onda, eto. Na četvrtom dejtu me je poljubio i tako. I to kod Hrama Svetog Save. Nikada ne bih izašla u javnost da nije ozbiljno, taj svoj ljubavni život zaista krijem i ne pokazujem ga javnosti dok nisam sigurna - objasnila je vidno raspoložena voditeljka jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji, u pomenutoj emisiji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike