Šta kažu zvezde o novoj ljubavi Jovane Jeremić: Zajednički život na pomolu, a onda i kriza!

18.12.2023

22:10

0

Sa Draganom Stankovićem je „naprosto morala da se sretne"...

Šta kažu zvezde o novoj ljubavi Jovane Jeremić: Zajednički život na pomolu, a onda i kriza!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/M. M.

Voditeljka Jovana Jeremić, otkako je otkrila i identitet 14 godina starijeg biznismena s kojim je uplovila u romansu, postala je jedna od glavnih tema razgovora - pa i među astrolozima, koji nisu prezali da „bace pogled" na njenu ljubav s Draganom Stankovićem.

Sam njihov susret, naglasila je jedna, bio je sudbinski. Dvojac je naprosto morao da se sretne, a u budućnosti, „vidi im se" i porodica.

- Prvo što mogu reći, ova veza je sudbinska i jednostavno su se morali sresti. Na osnovu Jovaninog natala se može videti da ima predispozicije za više brakova. Ona je jako odlučna i nepredvidiva. Voli pažnju, priznanja i divljenje što joj ovaj partner apsolutno može priuštiti. Spremna je na odricanja, jako je intutivna i posebna, samo joj nikako ne treba oduzimati slobodu. Biće i na neki način jeste primer drugima - izjavila je Aleksandra Bijelac za „Telegraf", pa dodala kako joj je i jasno da Jovana teži starijim, ozbiljnim partnerima, te da u ovom slučaju Dragan ispunjava sva njena očekivanja.

 

 

- Ima problem u odabiru partnera i moguće da je bila u prilici da se na neki način bori za nečiju pažnju. Ona može delovati i hladno, suzdržano, ali su joj emocije neverovatno stabilne. Teži ozbiljnim, starijim partnerima, a ovog puta je njen muškarac ispunio sve predispozicije. Izuzetno iskrena i kada je najteže. Na to ukazuje Mesec u konjukciji sa Saturnom. Jasna, direktna i ima veoma intenzivan emotivni život. Emocije pokazuje otvoreno i iskreno i spremna je na sve zarad istine što veoma prija njenom partneru - priča dalje ona.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

„Treblo bi da obrati pažnju..."

 

 

- Inteligentna je i inovativna, ali preterano tvrdoglava. Gospodin je označen kao pravi partner u njenom životu i zaista se ovde sve nekako sudbinski spojilo, na šta ukazuju i drugi aspekti. On je ambiciozan, ali i ona. Samo ovde treba da imaju blagi oprez kroz vreme, zato što Jovana ne voli neistine i u trenutku može promeniti svoje mišljenje. Ima unutrašnju tenziju koja i nju samu zbunjuje. Zna sa ljudima i jako dobro, ali nesvesno ume da prikrije svoju pravu prirodu. Dosta ljubomore ima od osoba koje je okružuju, pa na to treba da obrati pažnju - rekla je tada, pa se osvrnula na Dragana koji se „u životu veoma napatio".

Iako im previđa lepu budnućnost, upozorava ih na manju krizu koja se u njihovom odnosu može dogoditi za tri godine.

 

 

- Dragan je verovatno prošao dosta teških momenata u životu, a Jovana je puna razumevanja i ima veliku potrebu za pravom dubokom ljubavlju koju retko ko može zadovoljiti u potpunosti, ali verujem da ovaj gospodin to može. Očigledno sudbinski spoj koji obećava zajednički život i razumevanje i brak. Svakako zajednička budućnost se vidi. Neke stvari jednostavno moraju da se dese; ovaj gospodin jednostavno ispunjava njena očekivanja, a ona njega stimuliše i daje dobar deo nečega što mu je nedostajalo u životu. Ponavljam, starija osoba preko njenog posla je bila neminovna, dakle predodređena. Blagi oprez za tri godine, kada može doći do manje krize, ali ljubav, sigurnost i iskrenost sve pobeđuju na kraju. Ova godina je njihova godina i veza je morala isplivati u javnost.

Po pitanju osnivanja porodice, astrološkinja za pomenute medije otkriva da su im i na tom polju zvezde naklonjene.

„Na proleće počinju da žive zajedno!"

 

 

- Neverovatan uspeh za oboje u 2026. godini. Jovana za četiri, pet godina da se spremi za još jedno dete, do 2030. sigurno, ako ne i koju godinu pre. Proleće 2024. godine početak zajedničkog života. Naglašavam može i pre, ali bi tada trebalo. Uspeh i ostvarenje želja su ovde obostrani, a ja im želim svu sreću. Naravno, ja se moram ograditi od detalja i tačnosti u vremenu, iz prostog razloga jer nemam tačne podatke koji su potrebni za ovakvo tumačenje, ali stojim iza ovog što sam navela - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike