Komšije otkrile istinu o dečku Jovane Jeremić: Evo šta kažu meštani Begaljice o biznismenu

14.12.2023

16:25

0

Nadaju se venčanju

Komšije otkrile istinu o dečku Jovane Jeremić: Evo šta kažu meštani Begaljice o biznismenu
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Jovana Jeremić nedavno je obradovala svoje fanove objavom kojom je otkrila ko je njen novi partner o kome se već dugo priča. Naime, reč je o Draganu Stankoviću koji se godinama unazad bavi privatnim biznisom, a njegove komšije iz Begaljice tvrde da je u pitanju ugledan i dobronameran čovek. 

- Nije što je naš, ali je najbolji! Svaki dan porodično dolazimo u pekaru, to je standardno. Za Jovanu nismo znali, ali nije da smo zatečeni, jer uz tako uspešnu ženu i ide ovako uspešan i požrtvovan mušakarac. Ako budete bilo svadbe kao što se priča, Bože zdravlja da se veselimo svi. On je stvarno porodičan čovek, vrlo pažljiv, ugođajan... - priča meštanin Begaljice, pa dodaje:

Antonio Ahel/ATA Images/TV Pink
 

- Sećam se, bilo je skoro, trebala mi je pomoć oko kuće nešto, izvodili smo radove, on je prošao tuda. Kad je video da smo u poslu, pitao me je da li nam treba pomoć. Meni je to oduševilo, jer u vreme kada ljudi gledaju sebe, gledaju svoju korist, on je prišao da nam pomogne. To govori koliko je on veliki čovek. 

Meštani Begaljice imali su samo reči hvale za Jovaninog dečka koji je inače vlasnik pekarske proizvodnje. 

- On je pravi mali šećer bio, najlepša beba u komšiluku što se kaže, svi smo odlazili da ga vidimo. Ja ga znam još od kad se ispiljio što se kaže, vrlo je mio i drag. Znam za tu pekaru, mojim unucima svaki dan kupujem posebne pite, slatke, za doručak. On je jedan pravi domaćin, zaista nemam jednu ružnu reč da kažem - govori među prvim komšinicama za Republiku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike