Ceca prvi put o Anastasijinom gubitku bebe: Doživela sam veliku bol

17.12.2023

16:38 >> 17:04

0

Otkrila i šta su joj želje za 2024. godinu

Ceca prvi put o Anastasijinom gubitku bebe: Doživela sam veliku bol
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović iza sebe ostavlja turbulentnu i uzbudljivu godinu, koja joj je donela mnogo toga lepog, ali i tužnog.

Pevačica je sumirala utiske o 2023. godini, te otkrila da je najveću tugu i bol doživela kada je njena ćerka Anastasija izgubila bebu.

- Bila je šarenolika. Imala sam mnogo uspešnih koncerata, mnogo radosti, sreće, a imala sam i deo gde sam doživela ogromnu tugu i bol kada je Anastasija u pitanju. Pa, opet radosne vesti, Bogdana i Veljko čekaju treću bebu, dečaka. Bila je oscilarna, šarenolika. Ne mogu da kažem da je bila ružna, ne mogu da kažem ni da je bila blistava, ali opet kažem, život ide dalje, gleda se na nešto pozitivno, lepo. Meni je bitno da je ona dobro - priznala je emotivna Ceca.

ATAImages/ Nikola Ristic
Ceca Ražnatović

Kaže, Željko razume da će uskoro dobiti još jednog brata, a prema Krstanu se ponaša zaštitnički.

- On sve razume, baš je pametno dete. Ne što je moj, ali jeste takav. To je dete koje voli da uči, da upija. Raduje se. Ne pokazuje da se ne raduje! (smeh). Željko je jako privržen i zaštitnički nastrojen prema njemu, ne da nikome da priđe Krstanu - rekla je Ceca.

Pevačica je otkrila i koje želje ima za narednu godinu.

- Dugačak je spisak! (smeh) Ne znam za šta prvo da se odlučim, da li poslovne, privatne, porodične, da li ću na odmor... Mislim, odmor mogu da zaboravim, moram album da radim! (smeh) Povukla sam reč! - duhovito je rekla Ceca, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće... Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama... Znaš kakve banje imamo?! Pa pevala sam, a ja sve više naginjem ka banji! (smeh) - poručila je nasmejana pevačica za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike