Nada Topčagić otkrila od čega živi kada ne nastupa, a ničega se ne stidi: Uzmem stvari koje nađem pored kontejnera

16.12.2023

18:07

0

Ona se osvrnula i na neke javne ličnosti, kojima je veoma zahvalna

Nada Topčagić otkrila od čega živi kada ne nastupa, a ničega se ne stidi: Uzmem stvari koje nađem pored kontejnera
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nada Topčagić je poznata kao žena bez dlake na jeziku, uvek kaže onako kako jeste i toga se ne stidi.

Tako je sada otkrila da nema problem sa tim da uzme nešto i ako je bačeno pored kontejnera, a priznala je i od čega živi.

- Sve sama radim po kući, pomaže mi Zlatko naravno, ali volim da većinu stvari preuzmem na sebe. Kod mene je ludilo, ako nađem drva po ulici, pokupim ih i čuvam u podrumu. Uzimala sam sve što je pored kontejnera ako valja. Nije me sramota od toga - ispričala je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nada Topčagić

Ove godine će nastupati za doček, ali kako ističe, i ne nastupa toliko često. Zato je otkrila od čega živi.

- Živimo od kirije, ne bih mogla da živim samo od penzije. Cela planeta tako funkcioniše. Moja sestra živi pedeset godina u Nemačkoj, vraća se u Srbiju da prezimi, jer je tamo teško. Ne žalim se, samo da smo zdravi - iskrena je Nada.

Sa Zlatanom se ne čujem

Nadina pesma “Jutro je”, zaživela je ponovo kada ju je Zlatan Ibrahimović pustio na Sanremu 2021. godine, nakon čega je pevačica pozvana i na njegov rođendan. Ipak, danas nisu u kontaktu.

- Nismo se čuli skoro. Ne znam ni što bi. Hvala mu na svemu. To što je napravio za mene, bacio me je orbitu, izvukao me je. Šta reći... Pominje me u svom životu i u knjizi - rekla je Nada i dodala: 

ATAImages/Antonio Ahel
Nada Topčagić

- Pesma ga vezuje za odrastanje, on je tada bio dete kao moj Miki, a ja sam tada bila u punom jeku. Tada sam bila na vrhuncu. I dan danas je ta pesma ostala hit. Harala sam Jugoslavijom, bila je eksplozija gde god da odem. Prijatelj mi je rekao da su u Kuvajtu na radiju puštali pesmu.

Saša Popović bi mi uvek izašao u susret

Pevačica je otkrila da joj nedostaje snimanje novogodišnjih programa kako je to nekad radio Saša Popović, za kog ima samo reči hvale.

- Šteta je što nema više Saše Popovića da organizuje novogodišnja snimanja, čim je on napustio estradu, sve je stalo. Sve kolege su dolazile, nemamo gde da se pokažemo sada. On je dobrica, šta god bi mu potražila, izašao bi mi u susret. I pare na zajam i krv. Takav je sigurno prema mnogim kolegama - rekla je Nada za "Super TV".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike