"A sad idem da mućkam mleko": Marija Šerifović ne može da sakrije radost, pa se obratila prijateljima (FOTO)

16.12.2023

09:27

1

Podelila lepe vesti

"A sad idem da mućkam mleko": Marija Šerifović ne može da sakrije radost, pa se obratila prijateljima (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović je juče objavila da je početkom decembra postala mama sina Maria, a dobila ga je pomoću surogat majke dok je ceo proces obavljen u Americi. Javnost je posebno bila iznenađena time što niko nije ni posumnjao šta se događa u Marijinom životu, a pevačica ističe da su za to posebno zaslužni njeni prijatelji koji su strogo čuvali tajnu. 

- Malo sam ostala bez teksta... Po prvi put u životu! Hvala vam što delite radost sa mnom! Vidim da ste svi šokirani, zatečeni i u neverici... To dokazuje samo jedno - započela je priču Marija i dodala:

Instagram printscreen/serifovic
 

- Imam prijatelje zlata vredne! Hvala što ste tu od prvog dana. Hvala što ste podržali svaku moju odluku. Hvala što ste podržali svaku moju odluku. Hvala što ste me gurali napred onda kada sam i sama na trenutak zastala. Hvala što ste ovu tajnu čuvali! Ovo vam neću zaboraviti nikada! Puno puta sam rekla, ali ću ponoviti i sada... Ispod mojih krila će za vas uvek biti mesta i dokle god hodam, stojim i postojim, je sve moje vaše!  A sada idem da mućkam mleko - napisala je Marija Šerifović.

Podsetimo, Marija je juče otkrila i da je više puta pokušavala da ostane trudna, ali nije uspela. 

- Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene - kaže Marija za Blic. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike