Šok ispovest Karleuše! Evo zašto se razvela od Karića i kako je uhvatila oca sa ljubavnicom: Smestili su mi aferu!

15.12.2023

14:56

0

Pevačica je najmračniju tajnu o bivšem mužu iznela u javnost

Šok ispovest Karleuše! Evo zašto se razvela od Karića i kako je uhvatila oca sa ljubavnicom: Smestili su mi aferu!
Bojan Karić, Jelena i Dragan Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Karleuša otvorila je dušu prvi put o pokojnom dečku Zoranu Davidoviću Ćandi i njegovoj sahrani, ali i o dosad nepoznatim detaljima razvoda od Bojana Karića i svojih roditelja.

Da se razvela od Kariće zbog navodnog drugog muškarca kako se godinama priča, potvrdila je prvi put u ispovesti i sama pevačica. Ona je opisala veče kada ju je Bojan napustio, a zatim i trenutak kada je otišla kod majke Divne.

Printscreen Instagram/karleusastar/bojankaric/ATAImages
Bojan Karić i Jelena Karleuša

- Nakon venčanja na vrata nam je došao muškarac i rekao Bojanu da je u vezi sa mnom. Spavala sam u tom trenutku, a Bojan mi kaže: "Jelena, došao je čovek na vrata i kaže da je sa tobom u vezi, da želiš da se razvezdeš od mene i da mu rodiš decu, hajde ustani da vidimo o čemu je reč!". Obuzeo me je strah. Pokušala sam da objasnim Bojanu da je to namešteno, ali sam videla da mu se skupilo sve ono što su mu pričali o meni. Spakovao je svoje stvari i izašao iz stana, nije ga bilo nekoliko dana. To me je jako naljutilo, nije mi verovao - ističe ona, pa nastavlja:

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

- Spakovala sam stvari, izašla iz stana i otišla kod majke. Pozvala sam Bojanovu majku Slavicu i rekla da mi advokat pošalje papir na kome će pisati sporazumni razvod. Ništa nisam tražila - ispričala je Karleuša za Informer, a zatim se prisetila i razvoda svojih roditelja, priznavši da je upravo ona razotkrila oca sa ljubavnicom.

"Tata je bio švaler"

- Oca pamtim kao velikog ženskaroša. Oni su se razveli kada sam ga uhvatila u prevari i rekla mami. Imala sam šest godina, uhvatila sam ga na Adi. Petljao je nešto sa tom devojkom, a meni se to nije svidelo. Tata je bio švaler - šokirala je Jelena.

Pretili joj bombom

Ona je u školi imala probleme sa vršnjacima, a setila se i jednog dečaka koji joj je pretio bombom.

-  Dečak je svakog dana donosio bombu u školu. Jurio je sa tom bombom samo devojčice koje su bile njegove simpatije. Uvek sam bila simpatija problematičnih dečaka, tako da je uglavnom jurio mene - kaže pevačica za Informer i zatim otkriva zašto nije završila srednju školu.

Printscreen Youtube/Premijera - Vikend specijal
Željko Ražnatović Arkan i Milovan Ilić Minimaks

- Divna me je na moje insistiranje ispisala iz gimnazije. Kod Minimaksa sam rekla da je direktor skot. Direktor je zbog toga imao infarkt. Svašta se dešavalo tamo. Arkan je Minimaksu zbog emisije u kojoj sam gostovala udario šamar, njegov sin je to poricao kasnije, ali znam da je to istina. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike