Jelena Karleuša ima novu dramu: Tvrde da nije platila plesače, sad se oglasio i njen menadžer!

11.12.2023

19:31

0

Niko ne bi znao o čemu se tačno radi da Zoran nije sve javno obelodanio

Jelena Karleuša ima novu dramu: Tvrde da nije platila plesače, sad se oglasio i njen menadžer!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša, čini se, svakodnevno ima neku novu dramu i skandal u koji bude upletena. Poslednji u nizu vezan je za navode da nije isplatila plesače sa kojima je sarađivala. 

Naime, koreograf i plesač Tim Klemenčić izneo je, bez otkrivanja imena, iskustvo koje je doživeo, a za koje su mnogi odmah povezali da se odnosi na Jelenu

- Ovakva zvezda, milioni, kamioni, i ne možeš da platiš igrače koji su odradili za vas posao bez jedne greške. Trudio sam se mesecima, ali mislim da ovde nema kraja i laži. Kakva sramota, je*eš ovakvu karijeru. Budite oprezni sa kim sarađujete - napisao je on na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija. 

Na društvenim mrežama odmah je krenulo da se spekuliše o kome je reč, a mnogi su pisali da je u pitanju upravo Karleuša. Ponovo, bez pominjanja imena, Tim je to, kako se barem čini, potvrdio.

- Još tužnije da ste skapirali o kome je reč bez da sam napomenuo ime. Već se zna ko šta radi godinama. Žao mi je ali se vraća sve se plaća - napisao je on na storiju. 

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

Očekivano, ovi storiji su se proširili na društvenim mrežama, pogotovo na nekadašnjem Tviteru. Ono što je bilo neočekivano jeste da se o svemu oglasi Jelenin dugogodišnji saradnik i menadžer Zoran Birtašević, koji je obelodanio sve javno, pa samim tim i potvrdio da je Tim mislio na pevačicu kada je pisao storije, iako je nije imenom pomenuo.

Zoran je, naime, odgovorio na jedan od tvitova gde je stajala Timova objava.

- Tim je ljut zato što nije radio ivent Bgd na vodi, a nije radio jer je svaki dan tokom priprema izmišljao nove cifre. Poslednja cifra koju je tražio sa troškovima za 13 igračkih numera i 40 minuta performansa - 40 hiljada evra. Što, naravno, nije dobio i igrali su drugi ljudi - napisao je Birtašević, pa dodao:

- Takođe, za spot "Karly b*tch" je plaćen ful. Takođe je potpisao ugovor o poverljivosti i jedva čekam da nešto pomene imenom.

24sedam/Goran Sivački
Jelena Karleuša i Zoran Birtašević

Ispod Zoranove objave su se nizali razni komentari, a Tim se, još jednom, oglasio na svom nalogu, te otkrio da na ovu priču stavlja tačku.

- Vidim da je otišlo daleko bez pomenutog imena... Samo da kažem da mi se ovo pre nikada nije desilo. Rekao sam sve što sam želeo da kažem, više se neću oglasiti povodom ovog. Neka se nastave laži sa njihove strane, ja znam šta je istina, takođe i moja ekipa. Karma će uraditi svoje - napisao je Klemenčić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIM (@timklemencic)

Kako će se ova drama završiti i da li će uopšte dobiti epilog, ostaje da se vidi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike