Ivana Peters se prisetila anegdote sa majkom Jelene Karleuše: Divna me je po ledu vozila, nikad joj to neću zaboraviti! (VIDEO)

12.12.2023

08:30

0

Govorila je i o svojoj ćerki Sari

Ivana Peters se prisetila anegdote sa majkom Jelene Karleuše: Divna me je po ledu vozila, nikad joj to neću zaboraviti! (VIDEO)
Ivana Peters, Jelena i Divna Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ivana Peters govorila je o svom studijskom radu i dugogodišnjoj saradnji sa Jelenom Karleušom, a u razgovoru za 24sedam muzičarka se dotakla i pevačicine pokojne majke Divne, koja je ostavila veliki utisak na nju.

Ivana je i na prošlim albumima JK radila.

- Baš volim kad se neki pevač kome pevam prateće vokale meša u studijski rad, meni to pokazuje da izgaraju ljudi da sve bude što bolje. Kada neki izvođač dođe u studio dok ja pevam bek-vokale, i posle toga mene nešto ispravi i doda, to je dokaz da želi da radi i na sebi i na toj pesmi, da mu je uspeh bitan - izjavila je Ivana, pa započela priču o "maloj od skandala".

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

 

- Sa Jelenom jako dugo sarađujem, radila sam joj prateće vokale, na primer na pesmama "Slatka mala", kao i "Ide maca oko tebe" i drugim. Takođe, i na poslednjim albumima je bilo mog doprinosa. Jelena i ja nismo toliko na privatnom nivou bliske, više radimo u studiju. Međutim, naravno da kada nekog toliko godina znaš, tada mogu da se pokrenu teme o deci, poslu... Kada je u pitanju neka anegdota ili njen savet, evo reći ću vam da mi je jednom preporučila nutricionistu, odvela me je tamo, eto to pamtim i cenim - izjavila je pevačica.

24sedam/D.B.
Ivana Peters

 

Ivana je veoma zahvalna i Jeleninoj pokojnoj majci Divni Karleuši jer se našla za nju u nekim situacijama.

- Njena mama dok je bila živa, bila je divna kako joj i ime kaže. Ona je dolazila po mene autom i vraćala me je iz studija kada je bio i sneg i kiša i led, a tada sam Jeleni pevala prateće. Jelena jednom prilikom nije mogla po mene da dođe jer je stizala avionom, pa me je Divna  vozila, to joj nikad neću zaboraviti. Stvarno je bila divna - ispričala je Ivana.

Instagram screenshot / karleusastar
Jelena, Divna Karleuša

 

"Učim od svoje ćerke"

Pevačica ne krije koliko je ponosna na ćerku Saru, koja uskoro puni 18 godina.

- Sada je fokusirana na srednju školu, bliži se tome kraj. Nema više bend, koncentrisala se više na umetnost, da studira ono što želi. Naravno, 16 puta na dan seda za klavir kako bi svirala. Ona će sledeće godine u julu napuniti 18 godina. Sa njom bukvalno o svemu mogu da razgovaram, ja pitam nju za savet, i budem patosirana kad čujem njene reči, ta suština koju ona meni iznosi. Šokira me kakav stav ima, i sa svojim malim godinama predočava neke stvari. Apsolutno mogu da naučim od nje - zaključila je Ivana.

Pričala je i o koleginici i prijateljici Goci Tržan, a detaljnije pogledajte u videu u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike