"Kim i Kanje su smeće": Tejlor Svift o skandalu zbog koga joj je karijera visila o koncu, a mentalno zdravlje bilo ugroženo

07.12.2023

07:45

0

Nakon toga se povukla

"Kim i Kanje su smeće": Tejlor Svift o skandalu zbog koga joj je karijera visila o koncu, a mentalno zdravlje bilo ugroženo
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Pre sedam godina Tejlor Svift je dospela u centar skandala koji je pretio da joj uništi karijeru. Reč je o pesmi Kanjea Vesta, a u kojoj se našla Tejlor i to je nazvana "k*rvom". 

Pevačica je prvobitno prihvatila ovu vrstu saradnje, ali potom odluku povukla. Kako je Kanje u tom trenutku još uvek bio u braku sa Kim Kardašijan, očekivano je starleta stala u njegovu zaštitu, pa je objavila tajno snimani razgovor sa Tejlor kao dokaz da pevačica laže. 

Ovaj skandal je veoma loše uticao na pevačicino mentalno zdravlje, pa čak dve godine bila u takozvanoj izolaciji. Tačnije, napustila je Ameriku, a nikada nije želela da priča u kojoj zemlji je boravila, međutim, spekuliše se da je reč o Velikoj Britaniji jer je u tom trenutku Tejlor bila u vezi sa britanskim glumcem Džoelom Alvinom.

Profimedia
 

- To me psihički spustilo na mesto na kojem nikad pre nisam bila. Preselila sam se u stranu zemlju. Godinu dana nisam napustila kuću za iznajmljivanje. Bojala sam se da telefoniram - rekla je.

Njen povratak označio je i objavljivanje novog albuma kome je simbolično dala ime "Reputation". 

- Odgurnula sam većinu ljudi u svom životu jer više nikome nisam verovala. Pad je bio jako, jako težak.

Dugo je u njoj postojala bojazan da će joj se karijera zbog ovoga završiti, ali je uspela da ispliva, a rezultati njenog rada su više nego očigledni. 

Profimedia
 

- Mislila sam da će me taj trenutak negativne reakcije definisati negativno do kraja života. Ništa nije trajno. Stoga sam jako pažljiva da budem zahvalna svake sekunde što mogu ovo da radim na ovom nivou, jer mi je to pre bilo oduzeto.

Na kraju se osvrnula na pouku koju je naučila iz ovog nemilog događaja, a nekadašnje supružnike "između redova" nazavala "smećem".

- Ali takođe sam naučila da nema smisla aktivno pokušavati da pobediš svoje neprijatelje. Smeće se svaki put samo iznese - zaključila je za Time.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike