Saša Matić šokirao izjavom: Za pravog muškarca pol nije bitan! Ovo od njega niko nije očekivao, ni ne slutite o čemu je pričao

13.12.2023

19:08

0

Pevač ume dobro da se našali

Saša Matić šokirao izjavom: Za pravog muškarca pol nije bitan! Ovo od njega niko nije očekivao, ni ne slutite o čemu je pričao
Saša Matić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Matić nije čovek koji preterano voli da daje intervjue i priča o svom životu ili gorućim temama, ali kad to učini, postane viralan.

Na pitanje šta misli o tome što su njegove kolege počele međusobno da se ljube u usta, kao što su učinili Đani i Borko Radivojević, pa Maja Nikolić i Zorica Marković, Saša je nasmejao sve.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Matić

- Pojma nemam, prvi put čujem o tome. Ali znate šta, za pravog muškarca pol nije bitan - rekao je kroz smeh Saša, pa se osvrnuo na to po čemu će pamtiti ovu godinu:

- Pamtiću ovu godinu po tome da sam mnogo radio i da sam mnogo koncerata imao, te da se sve vratilo nekako na staro. Pamtiću ovu godinu po tome što sam živ, zdrav i što se bavim poslom kojim se bavim.

Pevač se osvrnuo i na svoje naslednice.

ATAImages/Vladimir Vasić
Saša Matić

- Ne strahujem za njih, umeju one da se čuvaju. One ne vole da se eksponiraju u medijima, a ja volim što one ne vole. Ne strahujem ni od upoznavanja zeta, ima još vremena, pogotovo za ovu mlađu. Ja i ne pričam o privatnom životu, a to je sve njihov izbor. Nisam ja strog otac, nemam ni vremena da bude, žena se bavi njima. Ja sam rekao, da sam se bavio njima, možda bi završile u popravnom domu - zaključio je Saša pred novinarima, na snimanju novogodišnjeg programa RTS.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike