Saša Matić otkrio šta zamera Aleksandri Prijović: Godinama joj govorim da to ne radi

07.12.2023

22:57

0

On joj je velika podrška

Saša Matić otkrio šta zamera Aleksandri Prijović: Godinama joj govorim da to ne radi
Saša Matić - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Saša Matić i Aleksandra Prijović su bliski prijatelji i dugogodišnji saradnici, te ne čudi što su često jedno drugome gošće na koncertima. 

Tako je Saša sada došao u Zagreb da bi gostovao na spektaklu koji je Aleksandra priredila ondašnjoj publici. 

Prilikom izlaska na scenu, pevačica nije mogla da sakrije emocije. 

- Moram da vam kažem da sam ja oduvek imala Saletovu podršku od kada sam bila mala. Sale je uvek verovao u mene, uvek me je podržavao, uvek me savetovao kao svoje dete, kao sestru. Ja se vrlo dobro sećam kada sam pre pet godina stala na binu ovde pored Vas u sedmom mesecu trudnoće, Aki je sada sa nama ovde večeras. I ja imam tu čast da ste Vi večeras na mom koncertu, nikada vam ovo neću zaboraviti.

Promo/Dragan Hamović
 

Međutim, jednu stvar mu se kod Aleksandre ne dopada. 

- Znate šta joj samo zameram, godinama joj već pričam da mi ne persira, a ona sve vreme to radi. Hvala ti puno, meni je čast i zadovoljstvo što sam večeras ovde sa mojom Aleksandrom ovde na sceni i čast je pevati za vas ovde i biti deo ove Aleksandrine divne priče – zaključio je Sale.

Podsetimo, Saša i Aleksandra imaju duet "Ko si ti", a po dolasku na njen prvi koncert u Beogradu uputio joj je posebne želje. 

- Kada sam pre 15 godina upoznao ovu divnu damu, ja sam joj rekao da će biti jedna od najvećih zvezda na našim prostorima. Samo sam u jednoj stvari pogrešio, ona nije danas jedna od najvećih, ona je danas najveća naša zvezda. Ja ti želim, da kad budeš sledeći put odlučila da praviš koncert u Beogradu, ne tri, ne pet, najmanje deset ovakvih da napraviš - poručio je Saša Aleksandri.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike