Bivši muž Šenon Doerti ne priznaje prevaru: Drama nekadašnjih supružnika ne jenjava!

13.12.2023

23:20

0

Ona je sigurna da joj nije bio veran, dok on to strogo poriče

Bivši muž Šenon Doerti ne priznaje prevaru: Drama nekadašnjih supružnika ne jenjava!
Šenon Doerti i Kurt Isvarienko - Copyright Profimedia

Dok Šenon Doerti tvrdi da ju je bivši suprug prevario pred operaciju tumora na mozgu, Kurt Isvarienko to strogo poriče. Ona je, podsetimo, govoreći u svom podkastu „Let’s be clear", istakla kako se borila s razvodom, pa ujedno i s tumorom početkom 2023... S druge strane, iz njegovog ćoška, poručuju kako je „par u tom trenutku već dve godine bio rastavljen".

On je, prema daljim napisima, uprkos razdvojenosti bio i te kako otvoren po stupanju u novu romansu kad je već živeo u Teksasu, kazao je izvor za „TMZ", a ona boravila u Kaliforniji. Insajder je objasnio da je Kurt Šenon o svemu obavestio u januaru, nekoliko dana pred njen odlazak na MRI.

Ona, pak, naglašava da je to „apsolutna laž".

Isvarienko je bio momentalno spakovao kofere i doputovao u Kaliforniju, ne bi li joj bio blizu pošto je saznala za tumor, a Doertijeva to nije želela.

Podsetimo, glumica je na sva zvona pričala o njegovoj navodnoj aferi.

- Ujutru rano sam bila operisana, pošto sam već saznala za krah braka i da je on imao aferu dugu dve godine - prisećala se bila ona, koja nije želela da on tada bude uz nju.

Šenon Doerti i Kurt Isvarienko, Profimedia
 

- Kakva izdaja. Na kraju dana, toliko sam se nevoljeno osećala od strane nekog koga sam ja svim srcem 14 godina volela - dodala je Šenon, kojoj su punu podršku bili davali majka, brat i najbolji prijatelj, ne napuštajući joj stranu kada je došlo vreme za zahvat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike