Muž ju je varao kad je trebalo da krene na operaciju mozga: Šenon šokirala detaljima razvoda

07.12.2023

11:52

0

Osećala se prestravljeno i nevoljeno

Muž ju je varao kad je trebalo da krene na operaciju mozga: Šenon šokirala detaljima razvoda
Šenon Doerti - Copyright Profimedia

Šenon Doerti imala je jezivo tešku godinu - najpre operacija na mozgu, a zatim i razvod od supruga.

Iako je bila prinuđena da se bori svim silama da ostane na nogama, poljuljala ju je ljubavna afera koju je njen suprug Kurt Isvarijenka imao dve godine. Posle 11 godina njegove podrške, ostala je sama u najgorem trenutku kada joj se bolest ponovo vratila, te zahvatila mozak i kosti

Sada je ispričala detalje razvoda u svom podkastu "Let's Be Clear With Shannen Doherty". Šenon je rekla da je bolest napredovala i da se bori sa kancerom koji je u četvrtoj fazi, dok se ujedno i razvod privodi kraju.

Printscreen YT/ LiveKellyandMark
Šenon Doerti u podkastu

- Podnela sam zahtev za razvod ove godine 2023. Imala sam operaciju mozga takođe ove godine - objasnila je zatim da je ova operacija "najstrašnije iskustvo kroz koje je morala da prođe u životu", pa dodala:

- Bila sam sigurna da ću umreti, a u najboljem slučaju u mojoj glavi je da ako ne umrem neću moći da hodam ili govorim."

Profimedia
Šenon Doerti sa suprugom

 

Dok je ona maltene bila u operacionoj sali, njen suprug je ljubavisao.

- Ušla sam u bolnicu da se operišem nakon što sam saznala da je moj brak bukvalno gotov, da moj muž ima aferu već dve godine. Vrlo je bio jasan da želi da ide sa mnom, ali nisam mogla da idem na operaciju dok je on tu. Osetila sam se tako izdanom. Na kraju dana sam se osećala tako nevoljenom od strane nekoga sa kim sam bila 14 godina, nekoga koga sam volela celim srcem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike