Razvodi se Šenon Doerti! Muž joj je bio velika podrška tokom borbe sa kancerom, ali više ne mogu zajedno: To je bilo poslednje što je želela

22.04.2023

17:44

0

Njih dvoje su zajedno prošli mnoge teške trenutke, ali su sada ipak rešili da se raziđu...

Razvodi se Šenon Doerti! Muž joj je bio velika podrška tokom borbe sa kancerom, ali više ne mogu zajedno: To je bilo poslednje što je želela
Šenon Doerti - Copyright Profimedia

Američka glumica Šenon Doerti podnela je zahtev za razvod braka od fotografa Kurta Isvarijenka.

Kako se navodi u dokumentaciji, njih dvoje ne žive zajedno još od januara ove godine. 

Par se venčao 2011. godine, a fotograf je glumičin treći muž - pre njega je bila u brakovima sa Rikom Salomonom i Ešlijem Hamiltonom.

- Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, osećala je da joj nije ostavljena druga opcija - istakla je njena portparolka.

Profimedia
Kurt Isvarijenko i Šenon Doerti

Zvezdi serije "Beverli Hils" je suprug bio velika podrška tokom njene borbe sa kancerom. 

Šenon Doerti je rak dojke dijagnostikovan 2015. godine, a tada je otkriveno da se proširio i na limfne čvorove. Godinu dana kasnije joj je urađena unilateralna masektomija. Prilikom operacije lekari su utvrdili da su se ćelije raka raširile izvan limfnih čvorova.

Fotograf je 2016. godine tužio njenog menadžera Stivena Blata, tvrdeći da je nebrigom za njeno zdravlje uništio njihov seksualni život. Ona je zbog menadžera ostala i bez zdravstvenog osiguranja, pa ga je i sama tužila i nagodili su se za 15 miliona dolara.

Profimedia
Šenon Doerti

Godine 2017. Šenon je objavila da je rak u remisiji. Međutim, početkom 2020. godine ispričala je da joj se kancer vratio godinu dana ranije i da je u četvrtoj fazi. I dalje se bori sa bolešću i trudi se da podigne svest o važnosti ranog otkrivanja ove bolesti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike