Voditeljka "Praktične žene" proslavila godišnjicu braka sa suprugom, koji je imao milion žena! "Oprostiće mi jer mora!" (FOTO)

13.12.2023

08:51

0

Propitivala ga je i o prošlosti

Voditeljka "Praktične žene" proslavila godišnjicu braka sa suprugom, koji je imao milion žena! "Oprostiće mi jer mora!" (FOTO)
Nataša Pavlović - Copyright ATAImages/ A.A.

Nataša Pavlović ima skladan emotivni status, s obzirom da je već 15 godina u bračnoj zajednici sa producentom Predragom Pavlovićem.

Voditeljka Praktične žene sa njim ima dvoje dece, a sada se oglasila zbog godišnjice braka koja je bila juče.

 

 

- 12.12. u 12h, iliti u ponoć, pre 15 godina dobih ovog muža koji ne voli da patetiše i da se "instagramiše" (oprostiće mi, jer mora), ali sve drugo hoće i voli, i ja sam zapravo jedna srećna žena… A najvažnije za srećan brak? Da mislite isto i volite isto. Kaže vam jedna teta u godinama i sa iskustvom, verujte na reč - napisala je Pavlovićeva uz fotografiju sa suprugom.

"Bilo mi je drago što je bio sa toliko žena"

Nataša je ranije govorila o tome kako je prihvatila supruga i on nju.

- Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi "poludeli" - rekla je tada voditeljka, koja je propitivala Predraga o njegovoj prošlosti.

AtaImages/ S.T.
Nataša Pavlović

 

- Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao milion žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja - dodala je voditeljka svojevremeno za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike