Jedna je pevačica koju Sandra Meljničenko na sva zvona zove svojom prijateljicom! Više od decenije se znaju, a ovo im je najvažnije! (FOTO)

13.12.2023

08:30

1

Važno veselje ih je spojilo

Jedna je pevačica koju Sandra Meljničenko na sva zvona zove svojom prijateljicom! Više od decenije se znaju, a ovo im je najvažnije! (FOTO)
Sandra i Andrej Meljničenko - Copyright Profimedia

Jedna od najbogatijih Srpkinja, Sandra Meljničenko, već izvesni niz godina druži se s pevačicom iz komšiluka, Ninom Badrić. Iako se trude da detalje prijateljstva sačuvaju podalje od znatiželjnih pogleda, fotografijama s egzotičnih putovanja, pojedinih zabava bogatog para na kojima je Nina rado viđen gost, pa i s odlaska na balet jednom prilikom u Moskvi, Badrićeva uvek raspameti sve one koji je prate na društvenoj mreži Instagram.

Nina Badrić, ATAImages/Dimitrije Nikolić
 

Sandra i Nina počele su da se druže krajem 2009. godine.

Prema ondašnjim navodima, Badrićeva je tada pevala na svadbi Sandrinog brata, Milana Nikolića.

Raskošno!

Ovo slavlje je trajalo tri dana - od 11. do 14. decembra 2009. i, kako se nagađalo, koštalo je nekoliko miliona evra. Goste je pored Nine zabavljala i Aleksandra Kovač, a bio je angažovan i britanski sastav „Simply red". Tada se pričalo i da je mladoženja želeo da počasni gost bude njegov omiljeni pevač Zdravko Čolić, kao i da je Sandra navodno dala Čoli blanko ček da ispiše sumu, što je on odbio, uz izgovor da ne peva na privatnim zabavama.

Govoreći izvesnom prilikom o njima, Nina nije skrivala najpre poštovanje koje neguje, a onda i veliku ljubav prema drugarici koja joj je vremenom postala i jedna od najboljih.

„Bitno je da se energije poklapaju!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

- Sandra i Andrej su super. Poznajem ih niz godina. Njih dvoje vole da dele privilegiju svog života na visokoj nozi sa brojnim prijateljima. Najvažnije je to što mi je sa njima uvek prijatno, jer su jednostavni i neopterećeni ljudi. Bogati su, to je zaista privilegija, ali s druge strane imam i prijatelje koji nemaju novca. U oba slučaja, bitno je da se energije poklapaju - kazala je svojevremeno ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike