Kluni ne krije koliko mu dobro dođe što mu deca još veruju u Deda Mraza! Evo kako glumcu polazi za rukom da održava „tu iluziju u životu"

13.12.2023

07:45

0

Hvata se i za poslednju slamku, samo da se blizanci lepo ponašaju

Kluni ne krije koliko mu dobro dođe što mu deca još veruju u Deda Mraza! Evo kako glumcu polazi za rukom da održava „tu iluziju u životu"
Džordž Kluni - Copyright Profimedia

Džordž Kluni „ne pita šta košta" kada je lepo ponašanje njegovih blizanaca u pitanju. Pre neki dan, došavši na premijeru ostvarenja „The Boys in the Boat", pa progovorivši i o trikovima kojima se služi kao roditelj, glumac je otkrio kako Ela i Aleksandre još uvek veruju u Deda Mraza i da njemu to kao ocu često dobro dođe.

- Kad se, na primer, u julu ne ponašaju kako treba, ja se odjednom čujem s Deda Mrazom telefonom - počeo je bio on za „People", pričajući o šestogodišnjacima koje je dobio sa suprugom Amal.

- Onda kažem: „Da, zdravo Deda Mraze, kako si?" Pa on, kao, meni: „Sve je super. Kako su deca?" Tada odgovorim: „Ne znam baš... Deco, kako ste, kako se ponašate?" Oni se potom smire i, stvarno, mirna kuća! - otkrio je bio dobro raspoloženi Džordž, čiji se prijatelj prerušava u Deda Mraza i tako najmlađima „ne preostaje ništa drugo, do da veruju da je on stvaran".

- Kad me zove, na telefonu piše da je Deda Mraz - nasmejao je.

Amal i Džordž Kluni, Profimedia
 

Na premijeru je, inače, došao u pratnji izabranice, za kojom nema ko se nije okrenuo, kako je za tu priliku odabrala prelepu žutu haljinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike