Deca Amal i Džordža Klunija prvi put u javnosti: Blizanci se ne odvajaju od majke na izletu u Italiji (FOTO)

04.08.2023

10:51

1

Glumčeva supruga oduševila je izgledom

Deca Amal i Džordža Klunija prvi put u javnosti: Blizanci se ne odvajaju od majke na izletu u Italiji (FOTO)
Amal i Džordž Kluni - Copyright Profimedia

Amal i Džordž Kluni uslikani su pri odlasku na izlet na severu Italije u Komo, sa svojim blizancima Aleksandrom i Elu. Malo ko zna kako izgledaju deca jednog od najpoželjnijih glumaca, koji su nedavno napunili šest godina. 

Preslatki brat i sestra bili su dobri dok brodić nije zaplovio, a onda su uživali naslonjeni na majku koja je, takođe, izgledala opušteno. Jezero Komo, inače, je mesto koje njihovi roditelji obožavaju i sada je došlo vreme da tu ljubav prenesu i na svoju decu.

Dok su prilazili luci, Džordž i Amal su se podelili, pa je svako držao za ruku po jedno dete.

Kako piše "Us Weekly", Klunijevi su stigli u svoj dom na jezeru Komo, a deca tu imaju pregršt sadržaja za zabavu, pa se, tako, raduju igranju fudbala u lokalnom klubu, ali i slikanju i zabavi na vodi.

Oni su pre nekoliko dana uslikani tokom lagane plovidbe jahtom po jezeru Komo, a deca su se tek probudila, pa su bili pospani. Amal je izgledala božanstveno u jednodelnom crnom kupaćem kostimu, a porodične fotografije odišu ljubavlju i nežnošću.

Kluni, kako i sam priznaje, nije želeo da se oženi, niti da ima decu. Od prvog susreta sa Amal znao je da će biti drugačije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike