Dragana Katić oštro o sramnom postupku Selme Bajrami: Ja je više neću ugostiti!

27.11.2023

22:58

0

Voditeljka je istakla i da je Selma znala da su je snimali u trenutku kad je pokazala dvoglavog orla na nastupu

Dragana Katić oštro o sramnom postupku Selme Bajrami: Ja je više neću ugostiti!
Dragana Katić - Copyright A.A./ATAImages

Dragana Katić oštro je osudila postupak Selme Bajrami koja je pokazala dvoglavnog orla na nastupu i time besramno isprovocirala srpski narod do te mere da deo javnosti traži da se pevačici zabrani ulazak u Srbiju.

Voditeljka je na jednom događaju pred medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam sasvim iskreno prokomentarisala skandal Bajramijeve, koja se danima pravda zbog svog šok postupka. 

ATA Images/Antonio Ahel
Selma Bajrami u centru skandala

 

- Jako odvajam muzički i politički deo. Ona je u muziku ubacila politički deo. Postoji patriotska pesma i ja poštujem iste svih naroda i narodnosti, ali političke provokacije nisu bile potrebne. Što se mene tiče, ja je ne bih ugostila više - izričita je Katićeva, koja je naglasila još neke stvari.

- Da li treba da bude zabranjena kod nas, o tome neka razmišljaju oni koji trebaju da razmišljaju o tome i koji će njen postupak oceniti kao politički. Pitanje je sada da li je to bilo u sklopu njenog šou-programa ili se dodvoravala pristalicama, te informacije nemam. Ali jedna stvar je patriotizam i okej je da otpeva patriotsku pesmu koju je pevala, ali huškačke pesme i provokacije te vrste, to ne, posebno sada u ovom trenutku gde smo. Ja mislim da njoj posle toga što je pokazala nije mesto ovde - izjavila je voditeljka i dodala:

ATA Images/M.P.
Dragana Katić o Selmi Bajrami 

 

- Nju su snimali i ona je to znala i to je na neki način bila provokacija. Jedna stvar je kada neku patriotsku pesmu otpevate negde na javnom nastupu, a druga stvar je kada vi određenim znakom i ponašanjem učinite to što ste učinili.

 

 

"Deda mi je Albanac sa Kosova!"

Pokušajući da se opere, Selma je otkrila i nešto više o svom poreklu.

- Kao što većina mojih pratilaca i fanova zna, moji su koreni s Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu čovek iz publike mi je trazio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam.

ATAImages/Antonio Ahel
Selma Bajrami se pravda nakon skandala

 

Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži „Odakle si sele" na primer, rado ću otpevati. Muzika pobeđuje svako zlo, a ja sam uvek bila pevačica koja peva za sve narode. I za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi, a ja vam šaljem ljubav - naglasila je Selma na Instagramu čim je snimak isplivao u javnost.

Podsetimo, posle zahteva dela javnosti da se Selmi zabrani ulazak u Srbiju, oglasio se i Ivica Dačić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike