"On je uvek bio idealan muškarac za mene": Dragana Katić otvorila dušu o ljubavima, pa priznala čemu se nada

17.06.2023

15:48

0

Nije zaljubljive prirode

"On je uvek bio idealan muškarac za mene": Dragana Katić otvorila dušu o ljubavima, pa priznala čemu se nada
Dragana Katić - Copyright M.M./ATAImages

Voditeljku Draganu Katić publika je godinama imala priliku da gleda u raznim televizijskim formatima, a uglavnom je vodila emisije zabavnog karaktera.

Iako je sveprisutna u javnosti, o njenom privatnom životu se malo zna, no ipak voditeljka ne krije da žudi za ljubavlju, a nedavno je u jednoj emisiji progovorila o svojim emotivnim vezama.

- Naravno da se nadam i naravno da mi je potreban. U životu sam imala ljubavi, nisam ih imala mnogo, ali nekako to što sam imala je veoma dugo trajalo - rekla je voditeljka koja ne ide iz veze u vezu.

ATAImages/Amir Hamzagić
Dragana Katić

- Nisam emotivno promiskuitetna osoba tako da ne mogu da idem iz emocije u emociju, to je nespojivo sa mnom. Negde moram da iživim, da isišem poslednju kap te emocije koju sam imala prema nekome, pa da to bude to - rekla je Dragana koje priznaje da je jedan holivudski glumac muškarac po njenoj meri.

- Ne sada nije niko, evo imam dva sina o kojima uvek brinem. Nikada se ne vraćam starim ljubavima, prosto to je bilo u tom trenutku i sve što bi se uradilo po tom pitanju ne bi bilo to, nije vredno toga. Ili nešto novo ili ništa. Moj idealan muškarac je uvek bio Brus Vilis - kazala je Dragana u emisiji "Sceniranje".

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Katić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike