Aco Pejović otvorio skijašku sezonu na Kopaoniku: Nezaboravna noć na „Ski Opening by Music Week"! (FOTO)

09.12.2023

15:50

0

Hitovima je obezbedio vrhunski povod

Aco Pejović otvorio skijašku sezonu na Kopaoniku: Nezaboravna noć na „Ski Opening by Music Week"! (FOTO)
Aco Pejović - Copyright Live Production

„Ski Opening by Music Week" na Kopaoniku počeo je spektakularno uz neponovljivu izvedbu pevača Ace Pejovića. Publika je sinoć uživala u vrhunskom prvodu, sjajnoj energiji i nezaboravnim trenucima.

Već od početka večeri, još pri samom zagrevanju i nastupu „Mega Banda", atmosfera je bila usijana, a Pejović je svojim performansom još jednom dokazao status jednog od najvećih regionalnih izvođača - svojim hitovima, ali i najpoznatijim numerama barda domaće muzike Tome Zdravkovića, uspeo je da prenese energiju i emocije na publiku, što vas čeka u galeriji koja sledi.  

Interakcija sa prisutnima bila je nešto posebno. Aco je uspeo da stvori intimnu atmosferu - svako ko je sinoć bio tu, imao je utisak da Pejović peva samo za njega.

Emotivna veza između Pejovića i publike doprinela je jedinstvenom doživljaju koji će se dugo prepričavati, a „Skymusic" je i ovaj put obezbedio vrhunski zvuk i vizuelni spektakl koji su upotpunili performans pevača na najbolji mogući način.

Posetioce na Srebrnoj planini očekuje još jedan nastup - Seke Aleksić, koja će svojom zaraznom energijom bez sumnje prirediti još jedno nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje dobre zabave, muzike i zimskih sportova.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike