Ski Opening by Music Week počinje sutra: Početak nove skijaške sezone na Srebrnoj planini u znaku nastupa regionalnih zvezda

07.12.2023

16:04

0

Obe večeri, Mega Band će kao predgrupa napraviti sjajnu atmosferu

Ski Opening by Music Week počinje sutra: Početak nove skijaške sezone na Srebrnoj planini u znaku nastupa regionalnih zvezda
Ski Opening - Copyright Promo

Uzbudljivi trenuci su pred nama jer sutra, na jednom od najlepših ski centara, Kopaoniku, počinje "Ski Opening by Music Week"! Ova jedinstvena manifestacija obeležava početak zimske sezone spektakularnim nastupima najpoznatijih regionalnih izvođača i donosi nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima muzike i zimskih sportova.

Sutrašnje veče će biti u znaku Ace Pejovića, kralja emotivnih balada, koji će svojim glasom i energijom zagrejati srca publike, dok će već u subotu, ovu planinsku lepoticu zatresti zvuci poznatih hitova Seke Aleksić, jedne od najharizmatičnijih izvođača na regionalnoj sceni. Obe večeri, Mega Band će kao predgrupa napraviti sjajnu atmosferu i štimung za zvezde večeri.

Kao i prethodnih godina, Skymusic će se pobrinuti za vrhunsku produkciju i audio-vizuelne elemente koji pomeraju granice u entertainment industriji.

"Ski Opening by Music Week" predstavlja savršen spoj vrhunskog skijanja i nezaboravne muzičke zabave na jednom od najlepših skijališta u regionu, a za više informacija posetite musicweek.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike