"Izgledam kao beskućnik, šetam u papučama i pidžami": Aleksandra Mladenović iznenadila odgovorom o scenskoj garderobi

05.12.2023

20:29

0

Komfor je najbitniji

"Izgledam kao beskućnik, šetam u papučama i pidžami": Aleksandra Mladenović iznenadila odgovorom o scenskoj garderobi
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Aleksandra Mladenović poput svojih koleginica na javne događaje dolazi u štiklama, našminkana i potpuno sređena. Međutim, kada je reč o privatnom izdanju situacija je drugačija. 

– Privatno idem u patikama, kežual. Ne volim šljokice, ništa previše, bez šminke. Jedva čekam da dođem kući da se obučem kao beskućnik – kaže Aleksandra, pa dodaje:

– Obožavam obučem najstariju majicu, geldam tv i kažem: „Kako mi je lepo“. Moja kuma i ja idemo jedna kod druge tako u pidžami, papučama– ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

24sedam/Danica Božović
 

Jasno je da su pevačice izložene sajber nasilju, te da svakodnevno dobijaju desetine komentara i poruka, ali Aleksandru ove stvari više ne pogađaju. 

– Čitala sam te komentare ranije i to me je pogađalo. Doživela sam to sajber nasilje dok sam imala i zdravstvenih problema, ali više me takve stvari ne pogađaju. Ja sve to pogledam ali ne čitam. Bude mi to u fazonu „super druže“. Priznajem, na jedan komentar sam rekla „tebi ne može ni hirurg da pomogne“. Imam ja tako momente kada odgovorim, ali sve mi je to sada zabavno. Više me to ne vređa niti pogađa – ispričala je Aleksandra

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike