Olja Karleuša o skandalu Aleksandre Mladenović: Pevačice su postale meta muškaraca koji jure imućne žene

25.11.2023

18:18

0

Pevačica je svesna da su posledice mogle da budu mnogo gore

Olja Karleuša o skandalu Aleksandre Mladenović: Pevačice su postale meta muškaraca koji jure imućne žene
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović je pre oko mesec dana prijavila dečka Stefana Čečara za uznemiravanje. Ceo slučaj bio je medijski propraćen, a pevačica je istakla da joj je on pretio samoubistvom, kao i da joj je ukrao novac.

Nakon njene prijave policija je brzo reagovala, a Stefanu je zabranjen i ulazak u Srbiju, s obzirom na to da je ovde boravio privremeno jer je građanin Bosne i Hercegovine. 

Povodom ovoga oglasila se i Olja Karleuša, koja je koleginici poslala podršku, te istakla da je sreća da su kratko bili zajedno. 

– Ona treba da se zahvali Bogu što joj je otvorio oči nakon dva meseca. Moglo je to da proizvede i dete i probleme. Znaš kako kažu ,,Najgore je u životu kad sa budalom imaš dete“ – rekla je Olja za Grand. 

Pevačica je dodala i da su se teze poslednjih godina promenile, te da je sve više muškaraca koji "jure" imućnije žene, dok je nekada slučaj bio obrnut. 

– Ako je doživela tako nešto nakon dva meseca, šta bi tek bilo posle… Ranije je su pevačice i žene sa scene bile optužene kako traže imućne muškarce. Međutim, u današnje vreme su one postale meta baš takvih, koji baš to jure. Da im bude fino, da neko za njih sazna jer niko nikada nije – istakla je pevačica, pa dodala:

– Mislim da Aleksandra treba da otrese tako nešto sa ramena. Ovo je pet minuta priče, za dva dana će izaći neka nova vest i o ovome se više neće ni pričati ni pisati. Pojeo vuk magarca – rekla je pevačica.

Tokom ovog slučaja, spekulisalo se i da je Aleksandra na lekovima za smirenje kako bi lakše podnela težak period. 

– Ne znam kako mogu da znaju da je bila na lekovima. Sigurno nije izašla javno i rekla tako nešto. Ona mi pre deluje kao osoba koja će popiti čašu vina ili rakije, nego da pije lekove. Postoji policija i službe koje se time bave, on neće moći da joj priđe i to je to. Otarasila se jedne muke i može da nastavi dalje – zaključila je Karleuša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike