Maraja Keri za Božić uvek zaradi milione: Četiri minuta je dovoljno da se poveća njen bankovni račun! (VIDEO)

02.01.2022

07:00

0

Pošto se uvek „vrti" oko jednog od najslavljenijih praznika, pevačica gotovo da i ne mora da radi ništa drugo - do da je i sama sluša i uživa

Maraja Keri za Božić uvek zaradi milione: Četiri minuta je dovoljno da se poveća njen bankovni račun! (VIDEO)
Maraja Keri - Copyright Profimedia

Maraja Keri je na pesmi „All I want for Christmas is you" do sada zaradila ukupno 60 miliona dolara, prema pisanju stranih medija, a svake božićne sezone zbog iste je bogatija i za još milion. Objavila ju je 1994. godine na albumu koju je bio izdat 29. oktobra i otad - gotovo da i ne mora više da radi, uzimajući u obzir šta joj je sve donela kao jedna od najpopularnijih pesama koja se rado sluša u praznično vreme.

Zlatnih 15 minuta

Napisala ju je i uradila zajedno sa Valterom Afanasijefom, inače producentom poznatim po tome što je uradio i „My heart will go on" (koju izvodi Selin Dion), navodno - za 15 minuta. Vremenom, postala je međunarodni hit, koji svake godine „teži" između 600.000 i milion dolara, prema izveštajima iz 2018.

Hit je bio na vrhu top lista u više od dvadeset zemalja, da bi se na kraju tek posle 25 godina od objavljivanja popeo i na broj jedan (2019).

Reč samoprozvane kraljice Božića

Jednom prilikom, Maraja je otkrila šta ona najviše voli, kada je ova numera u pitanju.

- Sve je nekako počelo u malom. Mala klavijatura, mala kuća u kojoj sam tada živela. I svašta sam pisala, „izbacivala" sve što me podseća na to doba godine, jer sam htela da i drugi sve to osete... Kad me neko pita šta mi se posebno „čuje", u pitanju su reči: „Ne tražim mnogo za ovaj praznik, neću čak ni sneg da tražim" („I won’t ask for much this Christmas, I won’t even wish for snow". Bila sam mlada i vreme kada mi je sneg bio sve mi je još bilo blisko. A da ne tražim sneg, to je velika stvar. Inače mu je Božić mnogo više magičan ukoliko ima snega, priznajem - ispričala je ona jednom za „Parade".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike