"Iz Singapura moji, znaš ti dobro koji": Mladić "zapucao" na koncert Baje Malog Knindže i zapevao ogrnut trobojkom! (VIDEO)

03.12.2023

14:42

0

Autor: M.M.

Na tečnom srpskom jeziku otpevao je stihove pesme "Kad sam bio mali", čak se i prekrstio

"Iz Singapura moji, znaš ti dobro koji": Mladić "zapucao" na koncert Baje Malog Knindže i zapevao ogrnut trobojkom! (VIDEO)
Azijat pevao na srpskom jeziku - Copyright Instagram_mojahappymuzika

Srpski pevač Mirko Pajčin, poznatiji pod umetničkim imenom Baja Mali Knidža, održao je koncert u Novom Sadu, a jedan od posetilaca "zapucao" je čak iz Singapura da ga sluša.

Ogrnut trobojkom, sa šubarom na glavi, na tečnom srpskom jeziku otpevao je stihove pesme "Kad sam bio mali", a čak se i prekrstio:

"Kad sam bio mali, znao sam svoj pravac, oni bili katolici, a ja pravoslavac. I kada su mene terali odavde, pevali su Lijepa naša, a ja Boze pravde".

Snimak je postavljen na Instagram stranici "mojahappymuzika" i izazvao je brojne komentare.

"Bravo Srbine", "Odmah srpsko državljanstvo", "Svaka čast, momčino", samo su neki od brojnih pozitivnih komentara, a jedan se posebno se izdvojio - "Iz Singapura moji, znas ti dobro koji". 

Pogledajte video koji je oduševio mnoge korisnike ove društvene mreže:

Inače, ovo nije jedini primer da ljudi koji žive na drugoj strani sveta pevaju naše pesme i pokazuju simpatije prema srpskoj patriotskoj muzici.

Tako su svojevremeno Kinezi pevali veliki hit Rokija Vulovića pod nazivom "Panteri".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike