Haos na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu: Devojka pokušala da skoči na binu, obezbeđenje je savladalo, jedan od njih i povređen!

02.12.2023

09:21

0

Pevačica je na trenutak i prekinula koncert da bi se uverila da je sve u redu

Haos na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu: Devojka pokušala da skoči na binu, obezbeđenje je savladalo, jedan od njih i povređen!
Aleksandra Prijović - Copyright Pera/ATAimages

Aleksandra Prijović je protekle večeri održala prvi od pet koncerata u Zagrebu, a nažalost, to nije moglo da prođe bez incidenta. 

U jednom trenutku tokom koncerta, naime, nepoznata devojka iz publike je pokušala da se popne na binu, ali ju je obezbeđenje u tome sprečilo. Međutim, dok su je izvodili sa bine, jedan član obezbeđenja se spotakao i pao na bini, pa su morali da mu pruže pomoć.

Aleksandra je na trenutak prekinula koncert da bi se uverila da je sve u redu, a kada se sve završilo, ona je prokomentarisala ovu situaciju.

- Kao što to uvek bude na koncertima, momci iz obezbeđenja su rekli devojci da ne može da se popne na binu. Ja, kad sam videla da se to dešava, bilo mi je žao sto se nije popela i došla do mene. Ali, kada sam joj rekla "ajde dođi", više je nisam ni videla - ispričala je Aleksandra, prenosi Telegraf, te istakla da joj je veoma žao što je do toga došlo.

Pera/ATAimages
Aco Pejović i Aleksandra Prijović na koncertu u Zagrebu

Podsetimo, ona je sinoć izvodila svoje najveće hitove pred punom zagrebačkom Arenom, a na sceni su joj se pridružili Aco Pejović i Željko Samardžić, koji su bili njeni gosti. U jednom trenutku je na binu izašao i njen sin Aleksandar, koji je dobio veliki aplauz.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike