Ona je napravila haos hitom „Skloni je od moga stola"! Više ne živi u Srbiji, majka je petoro dece i evo kako sad izgleda! (FOTO)

30.11.2023

14:10

0

Pesma koja ju je vinula do zvezda dan-danas se sluša

Ona je napravila haos hitom „Skloni je od moga stola"! Više ne živi u Srbiji, majka je petoro dece i evo kako sad izgleda! (FOTO)
Iva Vrcić - Copyright Printscreen Pink Show

Pevačica Iva Vrcić je 2005. godine izdala svoj prvi i poslednji studijski album, u saradnji s Draganom Brajovićem Brajom. Njen hit „Skloni je od moga stola" dan-danas se sluša, međutim, Iva se povukla i živi podalje od scene i reflektora.

Vrcićeva se udala i uzela je prezime Delafoli, kada je okačila mikrofon o klin. Majka je petoro dece i ne živi više u Srbiji.

„Sve je išlo nekako brzo..."

- Krenula sam bukvalno iz zabave. Odmalena sam volela da pevam i, prvenstveno na zabavama, pevala sam mojoj porodici. Kako sam odrastala roditelji i familija koji su imali, puno poznanika i prijatelja iz tog sveta, predložili su mi da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo... Čak i prebrzo za moj ukus. Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima - ispričala je ona jednom prilikom, pa dodala:

- Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život.

Supruga je, s druge strane, upoznala sa nepunih 19 godina.

- Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga, koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske. Jako smo se zaljubili i on se nakon šest meseci preselio u Srbiju. Živeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom ćerkom... To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno, jer sam puno bila odsutna zbog posla - pričala je bila Iva, koja se za dan odrekla pevačke karijere.

Iva Vrcić, Printscreen Facebook/Iva Delafollie
 

- Bukvalno sam u jednom danu rešila da više neću gostovati i da ću se posvetiti deci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam. U međuvremenu dobila sam jos četvoro dece... Dakle, petoro ukupno (smeh). Tri ćerke i dva sina - zaključila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike